Çukurova GİAD Nasuh Mahrukiyi konuk edecek

Çukurova GİAD Nasuh Mahrukiyi konuk edecek


ADANA (A.A) - Çukurova Genç İşadamları Derneğinin (Çukurova GİAD), Gelişim Atölyesi adıyla yapılacak kişisel gelişim toplantıları kapsamında Nasuh Mahruki, Adanada Kendi Everestinize Tırmanın konulu toplantıda dernek üyeleri ve Adanalılarla buluşacak.
     Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, derneklerinin 1992de kurulduğu günden bu yana derneklerinin gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlar, seri toplantılar, projeler, aktivetelerle kente ve işadamlarına önemli katkılar sunduğunu söyledi.
     Çukurova GİADın 20 yıllık geçmişinde dünyada değişim ve gelişmelerin yaşandığını hatırlatan Sakarya, Hayatın tamamının bir gelişim süreci olduğu gerçeğiyle, bu dönemde Gelişim Atölyesi adını verdiğimiz kişisel gelişim toplantıları serisini hayata geçiriyoruz. Toplantılarımız kapsamında sadece Türkiyenin değil, dünyanın da tanıdığı Nasuh Mahruki ilk konuğumuz olacak. Mahrukinin Kendi Everestinize Tırmanın konulu toplantısını 20 Eylülde ücretsiz gerçekleştireceğiz dedi.
     Sakarya, Gelişim Atölyesine Mahrukinin yanı sıra Ahmet Şerif İzgören, Acar Baltaş gibi isimlerin de katılacağını kaydetti. Çukurova GİADın Gelişim Atölyesi kapsamındaki ilk toplantısı Seyhan Oteli Balo Salonunda saat 18.30da başlayacak.
    
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Çukurova GİAD Nasuh Mahrukiyi konuk edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER