Çorumlu gazilere yönelik Kıbrıs gezisi

Çorumlu gazilere yönelik Kıbrıs gezisi -Çorum Kore Gazileri ve Kıbrıs Muharip Gazileri Derneği Başkanı Gül: -Tarihi anılar gözümüzün önünde yeniden canlandı


ÇORUM (A.A) - Çorum Kore Gazileri ve Kıbrıs Muharip Gazileri Derneği Başkanı Muharrem Gül, Tarihi anılar gözümüzün önünde yeniden canlandı dedi.
     Çorumlu gazilerin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçanın davetlisi olarak katıldıkları Kıbrıs programı tamamlandı.
     Bir haftalık gezi programının ardından Çoruma dönen gaziler, Kıbrıs Barış Harekatının üzerinden geçen 38 yılın ardından kendilerine böyle bir imkanın sunulmasından dolayı Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçana teşekkür ettiklerini belirtti.
     Gaziler adına açıklama yapan Çorum Kore Gazileri ve Kıbrıs Muharip Gazileri Derneği Başkanı Muharrem Gül, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde 38 yıl aradan sonra tarihi bir buluşma yaşadıklarını belirterek, Barış götürdüğümüz toprakları 38 yıl aradan sonra yeniden gördük. Tarihi anılar gözümüzün önünde yeniden canlandı. Bize bu güzel haftanın yaşatılması için hiçbir emeği esirgemeyen Belediye Başkanımız Muzaffer Külcüye, KKTCde bizlerle yakından ilgilenen Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçana ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Çorumlu gazilere yönelik Kıbrıs gezisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER