Çorumda balıkçı kayığı alabora oldu

Çorumda balıkçı kayığı alabora oldu -Obruk Baraj Gölüne serdiği ağı toplamak için giden karı kocanın bulunduğu kayık alabora oldu -Balıkçı Kazım İpek yüzerek kıyıya ulaşırken eşi Meryem İpek akıntıya kapılarak kayboldu


ÇORUM (A.A) - Çorumun İskilip İlçesinde balıkçı teknesinin alabora olması sonucu akıntıya kapılan kadın kayboldu.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Karaburun Köyünde yaşayan Kazım İpek (41), eşi Meryem İpekle (33) Obruk Barajı Gölüne balık avlamak için serdikleri ağı toplamak amacıyla suya açıldıkları sırada, bulundukları tekne alabora oldu.
     Göle düşen Kazım İpek, yüzerek kıyıya çıkmayı başarırken, eşi akıntıya kapılarak kayboldu.
     Daha sonra karayoluna çıkan İpek, yoldan geçen bir sürücü tarafından otomobille İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesine götürüldü.
     Durumun bildirilmesi üzerine kaybolan Meryem İpekin bulunması için çalışma başlatıldı.
     Jandarma ekiplerinin yanı sıra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü dalgıç ekipleri bölgeye gelerek arama yaptı.
     İl AFAD Müdürü Elvan Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havanın kararması ve gölet üzerinde köylüler tarafından atılan çok sayıda balık ağın bulunması nedeniyle dalgıç ekiplerinin suya giremediğini söyledi.
     Arama çalışmalarına yarın sabah erken saatlerde başlayacaklarını belirten Kaya, Gölet üzerinde çok sayıda ağ bulunduğu yönünde köylüler bizi uyardı. Balık avlamak için gerilen ağlar, dalgıçlarımız için büyük risk taşıyor. Havanın da kararması nedeniyle şuan çalışma yapamıyoruz. Yarın sabah erken saatlerde çalışmalarımıza başlayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çorumda balıkçı kayığı alabora oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER