Belediye Başkanı Savaş:

Belediye Başkanı Savaş: Aşevinde günde 2 bin 500 vatandaşımıza hizmet veriyoruz


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, belediye bünyesinde yer alan aşevinde günde 2 bin 500 ihtiyaç sahibi vatandaşa hizmet sunulduğunu belirtti.
     Antakya Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada Başkan Savaş, Meydan Mahallesinde bulunan eski itfaiye grup amirliği olarak bilinen ve belediye tarafından aşevine dönüştürülen mekanda dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün sıcak yemek hizmeti verildiğini kaydetti.
     Aşevinde sabah erken saatlerde günde 2 bin 500 vatandaşa sıcak çorba verildiğini belirten Savaş, açıklamasında, Aşevimizi çok amaçlı olarak kullanıyoruz. Aşevine dönüştürülen tesisimizde günde 2 bin 500 ihtiyaç sahibi insanımıza sıcak yemek hizmeti sunuyoruz. Hijyenik ve sağlıklı ortamda, uzman personellerimiz tarafından hazırlanan her gün birbirinden farklı yemek çeşitlerinin sunulduğu Antakya Belediyesi aşevinde hemşehrilerimize tabldot şeklinde yemeklerini servis ederek onlara hizmet sunma imkanını buluyoruz ifadelerini kullandı.
     Aşevinden yararlanmak isteyen vatandaşlara kim olursa olsun hiçbir şart ve koşul sunulmadan hizmet verildiğini vurgulayan Savaş, ihtiyacı olan herkesin burada yemek yiyebileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Hatay
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Belediye Başkanı Savaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER