Bayramiçten kısa kısa

Bayramiçten kısa kısa -Okul Sütü programı kapsamında, Milli Zafer İlkokulunda öğrencilere süt dağıtıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Bayramiçte, Okul Sütü programı kapsamında, Milli Zafer İlkokulunda öğrencilere süt dağıtıldı.
     Süt dağıtım programına, Kaymakam Osman Yenidoğan, İlçe Emniyet Müdürü Ragıp Doğandemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Birol Çakır, İlçe Gıda ve Hayvancılık Müdürü Cahit Uydaş ile görevliler katıldı.
     Yenidoğan, devam eden projenin amacının, öğrencilerin dengeli büyümelerine destek olmak ve süt içme alışkanlığını kazandırmak olduğunu söyledi.
     Öğrencilere Kısa boylu kalmak, güçsüz olmak ister misiniz- diye soran Yenidoğan, Boyunuzun uzayabilmesi, kemiklerinizin güçlü olması için süt içmenin ne kadar önemli olduğunu biliyor musunuz- Öyleyse ihtiyarlık döneminizde kambur ve güçsüz kemiklere sahip olmak istemiyorsanız, mutlaka süt içmeniz ve ürünlerini çok tüketmelisiniz dedi.
    
     -Trafik kazası: 1 yaralı-
    
     Bayramiçteki trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
     Niyazi K. yönetimindeki 17 TA 366 plakalı otomobil, Orman İşletme Müdürlüğü yakınlarında yolun karşısına geçtiği sırada Zübide Timine (76) çarptı.
     Yaralanan Timin, Bayramiç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
    
     -Muhasebecilerden Mal Müdürlüğüne ziyaret-
    
     Bayramiçte, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında serbest muhasebeciler ve mali müşavirler, Mal Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Mal Müdürü Sinan İnan, ziyarette, hafta kutlamalarının amacının, verginin toplumun kalkınmasındaki ve ekonominin büyümesindeki rolünü toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Sabahattin Sallama / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bayramiçten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER