Atatürkün Ankaraya gelişinin 93. yılı

Atatürkün Ankaraya gelişinin 93. yılı -Ankara Valisi Yüksel: -Dikmen tepesinde 93 yıl önce Mustafa Kemalin karşılanmasında duyulan gurur ve heyecanı, bugün tüm Ankaralılar bir kez daha yüreklerinde hissetmektedir


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankaralıların Atatürkün 93 yıl önce karşılarken hissettikleri gurur ve heyecanı bugün de hissettiklerini belirtti.
     Yüksel, Atatürkün Ankaraya gelişinin 93. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Ankaralıların milli mücadelede hiç tereddüt etmeden Atatürkün yanında yer aldığını hatırlattı.
     Hürriyet ve istiklali yüreklerinde sembolleştiren Ankaralıların Atatürk ışığını aydınlattığı medeniyet yolunda yürümeye devam edeceğini ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:
     Dikmen tepesinde 93 yıl önce Mustafa Kemalin karşılanmasında duyulan gurur ve heyecanı, bugün tüm Ankaralılar bir kez daha yüreklerinde hissetmektedir. Büyük Atatürk, Ankaralıların aydınlık zihninde vefakar sinesinde ve engin sevgisinde ebediyete kadar var olacaksın. Ankaralılar sana minnettardır.
    
     Muhabir: Tuğba Özgür Durmaz
     Yayıncı: Ziver Büyüktaş
<< Önceki Haber Atatürkün Ankaraya gelişinin 93. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER