ASKON Genel Başkanı Koca:

ASKON Genel Başkanı Koca: Üreten ve ülkeye istihdam sağlayan iş adamları olarak, bilgi birikimimizi topluma katma değer sağlamak adına kullanıyoruz


BURSA (A.A) - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, Üreten ve ülkeye istihdam sağlayan iş adamları olarak bizler, bilgi birikimimizi topluma katma değer sağlamak adına kullanıyoruz dedi.
     Koca, ASKON Yönetim Kurulu üyeleriyle dernek olarak 2013-2014 yıllarında yapacakları çalışmalar kapsamında Bursada düzenledikleri 3 günlük programı tamamladı.
     Koca, bir otelde konuyla ilgili yaptığı açıklamada, programın verimli geçtiğini söyledi.
     Yeni dönemde yönetim kurulunun üçte birinin yenilendiğini belirten Koca, Bu arkadaşlarımızla birlikte derneğimizin 2013 ve 2014 yılı hedeflerini planlamak, Türkiyenin 2023 hedefine ASKONun katma değeri ve ihracat-ithalattaki payı ne olacak-, bunların bir çalışmasını yapmak istedik. Dolayısıyla genel merkezimizin tüm yöneticileri burada hazır bulundular. 3 gün süresince bu arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Üreten ve ülkeye istihdam sağlayan iş adamları olarak, bilgi birikimimizi topluma katma değer sağlamak adına kullanıyoruz diye konuştu.
     ASKON olarak bunun için var olduklarını dile getiren Koca, Kurulduğumuz günden beri bizim haklı kazançla ilgili bir sloganımız var. Bunu sadece sloganda bırakmayıp yaşatmak adına elimizden gelen tüm bilgileri değerlendirmeye çalışıyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber ASKON Genel Başkanı Koca: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER