Antalya Havalimanında Akhisar konulu fotoğraf sergisi

Antalya Havalimanında Akhisar konulu fotoğraf sergisi -Belediye Başkanı Hızlı: Kentler bilinmeyi, tanınmayı arzu eder. Biz de kentimizin tanıtımını yapıyoruz


ANTALYA (A.A) - ICF Airports Antalya Havalimanında Renkler, Dokular, Yaşanmışlıklar Perspektifinde Akhisar adlı fotoğraf sergisi açıldı.
     Türkiyenin sahip olduğu doğal güzellikler ile kültürel değerleri yerli ve yabancı turistlere tanıtmak amacıyla ICF Airports Antalya Havalimanı ve Akhisar Belediyesi işbirliğiyle İç Hatlar Giden Yolcu bölümündeki serginin açılış törenine Manisanın Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ICF Airports Antalya Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş ile davetliler katıldı.
     Salih Hızlı, törende yaptığı konuşmada, fotoğrafların ilk olarak İstanbulda sergilendiğini, şimdi de Antalyada sergileneceğini söyledi.
     Hızlı, Kentler bilinmeyi, tanınmayı arzu eder. Biz de kentimizin tanıtımını yapıyoruz. İleriki yıllarda Akhisarın tüm güzelliklerini tanıtacağız. Akhisar çok zengin bir kültüre sahip ve biz bu kültürü elimizden geldiğince ülkemizin farklı yerlerinde tanıtmaya çalışacağız dedi.
     Abdullah Keleş ise Türkiyenin sahip olduğu doğal güzellikleri ve kültürel değerleri yolculara en iyi şekilde tanıtmak konusunda kendilerini sorumlu hissettiklerini ifade ederek, bundan sonra da ülkenin tüm bölgelerinin güzelliklerini tanıtmaya çalışacaklarını söyledi.
     Akhisarın arkeolojik geçmişine ve bugününe ait 19 fotoğrafın yer aldığı sergi, 16 Temmuza kadar açık kalacak.
    
     Muhabir: Okan Özer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Havalimanında Akhisar konulu fotoğraf sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER