Alaplıda Gençler bayramı

Alaplıda Gençler bayramı -Alaplıda her yıl Ramazan Bayramından bir gün sonra kutlanan Gençler Bayramı bu sene fındık toplama sezonuna denk gelmesi nedeniyle sönük geçti


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakın Alaplı ilçesinde her yıl Ramazan Bayramından bir gün sonra kutlanan Gençler Bayramı bu sene fındık toplama sezonuna denk gelmesi nedeniyle sönük geçti.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ramazan Bayramından hemen sonra geleneksel olarak yapılan Gençler Bayramı kapsamında gençler, Hükümet Caddesinde bir araya geldi.
     En güzel kıyafetlerini giyerek caddede buluşan genç kız ve erkekler 700 metrelik caddede bir süre tur attılar.
     Burada birbirini beğenen bazı genç kız ve erkeklerin daha sonra görüşmek için telefon numaralarını birbirlerine verdikleri görüldü.
     Her yıl Gençler Bayramına geldiğini ifade eden Hüseyin Kaplan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl fındık mevsimi nedeniyle gençlerin fındık toplamaya gittiğini söyledi.
     Yüzlerce gencin şehir merkezinde toplanarak kendine arkadaş edinmeye çalıştığını anlatan Kaplan, şöyle devam etti:
     İlçe şehir merkezinde kutlanan kızlar bayramına her yıl gelirim. Burada genç kızlar ve erkekler turlayarak birbirlerine kaçamak bakışlar atar. Bu bayramlarda tanışıp evlenen arkadaşlarımızda çok oluyor. Bu yıl bayram, fındık toplama sezonuna denk geldiği için ilgi yok. Bizde arkadaşlarla geziyoruz.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Alaplıda Gençler bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER