AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan:

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan: -Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, suçluların telaşı içinde


BALIKESİR (A.A) - AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Belediye Başkanı Sedat Pekel, otel inşaatı nedeniyle yaptığı, bizim de üzerine gittiğimiz ek sözleşme konusunda suçluların telaşı içinde. dedi.
     Öztaylan, öğretmen evinde düzenlediği basın toplantısında, otel inşaatının ek sözleşmede yolsuzluk aramadıklarını, ancak eksik ve ihmallerin bulunduğunu öne sürerek, konuyla ilgili incelemelerin gerçeği ortaya çıkaracağını açıkladı.
     23. Bandırma Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali sırasında, iki dansçı kızın yaptığı gösterinin, yaygın ve yerel medyada erotik şov olarak yer alması üzerine Başkan Pekelin, bu durumu marjinal bazı kişilerin tepkisi şeklinde göstermesinin üzüntü verici olduğunu, bu nedenle de kendisini kınadığını vurgulayan Öztaylan, şunları söyledi:
     CHPli belediyenin, çöp konteynerlerinin boyanması dışında kente kazandırdığı en küçük bir hizmet veya yatırım yoktur. Zaten bu nedenle de festivalde Bandırmaya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna kurdele kestirecek tek yer olarak uzun süredir kullanılan CHP ilçe binasının açılışı yaptırılmıştır. Dilerim, aslen Manyaslı olan Sedat Pekel, hiç olmazsa kalan son iki yılı içinde Bandırmaya hizmet etmeyi aklına getirir
    
     -Havutçanın il önergesi şov nitelikli-
    
     Cemal Öztaylan, toplantıda bir gazetecinin Bandırmanın il yapılması konusunda verilecek yasa önerisine imza atıp atmayacağını sorması üzerine, Benim, daha önce Bandırmanın il olması konusunda TBMM Başkanlığına verdiğim, henüz kadük olmayan bir yasa önerim zaten var. Şu anda hükümetin gündeminde ilçelerin il yapılması konusu bulunmuyor. Bu nedenle Namık Havutçanın, şova yönelik bu önergesine imza koymayacağım. şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Tarık Üzgün
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER