Adana Demirsporda Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Adana Demirsporda Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları -Teknik Direktör Uğur: -Rakibin kim ya da kimler olduğu önemli değil, Adana Demirspor olarak futbolumuzu sahaya yansıtacağız


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirsporun teknik direktörü Mustafa Uğur, haftasonu oynayacakları Şanlıurfaspor maçı ile ilgili Rakibin kim ya da kimler olduğu önemli değil, Adana Demirspor olarak futbolumuzu sahaya yansıtacağız dedi.
     Uğur, Aytaç Durak Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, son üç haftada topladıkları 9 puanın kendilerini pozitif etkilediğini belirtti.
     Seyir zevki yüksek futbol anlayışını benimsediklerini ifade den Uğur, oynayacakları tüm maçların zorlu geçeceğini söyledi.
     Karşılaşmanın Şanlıurfasporun cezası nedeniyle Kahramanmaraşta oynanacağını hatırlatan Uğur, bu durumun kendilerini ekilemeyeceğini belirterek şunları kaydetti:
     Müsabakanın Şanlıurfada olup olmayışının benim mantalitemde önemi yok. Rakibin kim ya da kimler olduğu önemli değil. Adana Demirspor olarak futbolumuzu sahaya yansıtacağız. Futbol oyun kuralları içerisinde maçı kazanmak için gideceğiz. Hücumu savunmayı yerinde ve zamanında yapan bir takım olarak mücadele vereceğiz. Şartlar ne olursa olsun kazanma arzusuyla dolu bir takımla Kahramanmaraşta olacağız.
     Futbolun doğru oynandığı zaman işlerin daha kolay ilerlediğini, Pozitif futbol pozitif sonuç anlayışını benimsediklerini ifade eden Uğur, İç saha, dış saha diye bir düşüncemiz olmayacak. Hem iç sahada, hem dış sahada kazanmak için oynayacağız. Çünkü bir hedefiniz varsa, bu hedefe ulaşmak için söylediklerimizin sahada oluşması gerekir. Futbolcuların da bu anlayışı benimseyip sahaya yansıtması gerekir. Adana Demirspor olarak biz ne yapmamız gerektiği düşüncesini sahada daha iyi uyguluyoruz. İnşallah Adana Demirspor adına güzel günlerin geleceğini düşünüyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adana Demirsporda Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER