24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı -Vali Cerrah, bayram dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Vali Cerrah, yayımladığı mesajında, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının üstlendiği görev itibariyle toplumun en önemli ve gerekli kurumlarından biri olduğunu belirtti.
     Cerrah, mesajında şunları kaydetti:
     Toplumun her kesiminin sesinin duyurulması, toplumsal sorunların gündemde tutulması, toplumu ilgilendiren tüm konularda ülkede bulunan tüm vatandaşların haberdar edilmesi bakımından üstlendiği görev ve sorumluluk basın mensuplarının işlerini hem zorlaştırmakta hem de sorumluluklarını artırmaktadır. Bu sorumluluğun bilinci ile çalışan tüm basın mensuplarımız görevlerini yerine getirirken kimi zaman zorluklarla karşılaşmakta fakat tüm bu zorluklara rağmen görevlerini fedakarca yerine getirerek, toplumumuzda bilgi akışını sağlamaktadırlar. Basın mensuplarımızı, toplumumuz için bu kadar önemli bir görevi yerine getirdikleri için kutluyorum. Ayrıca ilimizin gelişmesi ve Osmaniyeli vatandaşlarımızın daha iyi yaşam standartlarına kavuşabilmeleri için yapılan çalışmaları halkımıza duyuran, vatandaşlarımızın sorunlarını bizlere ileterek ilimizin ve ilçelerimizin her kesimine ulaşmamızı sağlayan Osmaniyemizin yerel basınına da ayrıca teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, basın yayın kuruluşlarında çalışan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 24 Temmuz Basın Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER