Umut Bulut isyan etti! Lig tv haberi değiştirdi

Galatasaray'ın tecrübeli forveti Umut Bulut, hakkında yapılan haberlere tepki gösterdi.

Umut Bulut isyan etti! Lig tv haberi değiştirdi

Umut'un yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Trabzonspor galibiyetinin anlam kazanması için mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Galibiyet serisine başlamamız lazım. Çok şükür gol attığım için mutluyum, takımın 3 puan almasına vesile oldum. Bu maç özgüven kazanma maçımız oldu. Daha dikkatli, daha iyi maçlar oynayacağımızı düşünüyorum.

Forvetler ister istemez baskı altında oluyor, bende de oldu. Genel olarak iyi oynuyoruz, pozisyon üretiyoruz ancak çok basit hatalardan çok basit goller yiyoruz. Bunu çözebilirsek, konsantrasyonumuzu ligini geneline yayabilirsek, her alanda çok başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Burak Yılmaz'a çok geçmiş olsun. Onun yokluğunu hissedeceğiz ancak ben olayım Podolski olsun, diğer arkadaşlarımız olsun onun yokluğunu hissettirmemeye çalışacağız. Taraftarımızın desteği de bize özgüven getirdi. Her maçta daha fazla ihtiyacımız var bu desteğe. İnşallah hem ligde, hem Şampiyonlar Ligi'nde iyi sonuçlar alacağız.

Lig TV'de veya başka sitelerde, Demba Ba gol kaçırınca "zoru başardı", ben kaçırınca "Umut Bulut saç baş yoldurdu" oluyor. Ben elimden geleni yapıyorum. Pozisyona giriyorum, tabii ki gol de kaçıracağım. Ben pozisyonun içinde yoksam üzülüyorum, bu haberleri yapanlar biraz dikkat etsinler"

Umut'un bu açıklamasından sonra Lig tv söz konusu haberi Umut "zoru başardı" şeklinde değiştirdi.
<< Önceki Haber Umut Bulut isyan etti! Lig tv haberi değiştirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER