TFF'den seçim ayarlı hareket : PFDK Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sevklerini yeni açıkladı

. Türkiye Futbol Federasyonu, 17 Mart'ta oynanan olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevklerini 15 gün sonra açıkladı. Fenerbahçeli futbolcuların kaç maç ceza alabileceğinin detayları haberimizde...

SHABER3.COM

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 17 Mart'ta oynanan ve saha olaylarıyla gündemi meşgul eden Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sevklerini duyurdu.

Fenerbahçeli futbolculardan Bright Osayi Samuel, İrfan Can Eğribayat, Jaydon Oosterwolde tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildiği için, cezaları açıklanmadığı takdirde, 3 Nisan'daki Adana Demirspor maçında forma giyebilecekler.

FENERBAHÇELİ OYUNCULAR KAÇ MAÇ CEZA ALABİLİR?
TFF'nin Futbol Disiplin Talimatı'nda yer alan 36. maddeye göre, kaleci İrfan Can Eğribayat ve savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde'ye 1 ila 3 maç ceza verilebilir. İki oyuncu, ek olarak 45. maddeden sevk edildikleri için, 3 ila 5 maç daha ceza almakla karşı karşıya.

Öte yandan, sadece 45. maddeden sevk edilen Nijeryalı sağ bek Osayi Samuel'in ise, 3 ila 5 maç arasında ceza alması gündemde. 

TRABZONSPOR'DA EGEMEN KORKMAZ SEVK EDİLDİ
Sarı-lacivertli kulübün görevlileri Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan'ın da aynı müsabakadaki kavgaları yüzünden disipline verildiği ifade edildi.

Trabzonspor Kulübünün saha olayları ve talimatlara aykırı hareketten dolayı, bordo-mavililerin antrenörü Egemen Korkmaz'ın ise müsabakadaki kavgası nedeniyle disipline sevk edildiği belirtildi.
<< Önceki Haber TFF'den seçim ayarlı hareket : PFDK Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER