Beşiktaş başkanından şaşırtan açıklama

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Fenerbahçe şampiyon olursa, 3. olan takım Şampiyonlar Ligi'ne gidemez" yorumuyla şaşırttı.

Beşiktaş başkanından şaşırtan açıklama

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Fenerbahçe şampiyon olursa, 3. olan takım Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğini" söyledi. Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin UEFA tarafından Avrupa kupalarında cezalı olmasından ötürü, sıralamadaki yeri ne olursa olsun elde edeceği muhtemel Avrupa bileti, yok sayılacak. Fenerbahçe'nin yer alacağı sıralamaya göre de, diğer takımlar bu hakkı kullanacak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise "Statünün öyle olduğu düşünmüyorum. Sadece Şampiyonlar Ligi'ne gitmeye hak edenler gider. 1. ve 2. gider, 3. olan bildiğim kadarıyla gidemez, ön eleme de oynamaz" ifadelerini kullandı. Orman'ın bu açıklamaları şaşkınlıkla karşılandı.

Öte yandan Orman "Beşiktaş için şampoiyonluk haricinde hiçbir şey başarı olarak adledilemez. Galatasaray'ı geçmek hedef olmaz" derken, stadyum inşaatı konusunda da Şansal Büyüka'nın "yetişmez" açıklamalarının kendilerini motive ettiğini ve çalışmaşların hızla sürdüğünü söyledi, "Stat bitene kadar Olimpiyat Stadında olacağız" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Beşiktaş başkanından şaşırtan açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER