Beşiktaş Almeida'yı arıyor

Beşiktaş'ta golcü Hugo Almeida'nın alternatifleri olarak alınan futbolcular, Portekizli oyuncu kadar başarılı olamadı.

Beşiktaş Almeida'yı arıyor

Almeida, iki sezonda ortaya koyduğu performansla takımın vazgeçilmezi  oldu. Siyah-beyazlı oyuncu, bu iki sezonda takımına resmi maçlarda 24 gol  kazandırırken, bu oyuncunun alternatifi olarak transfer edilen Mustafa Pektemek,  Edu, Bebe, Batuhan Karadeniz, Sinan Kurumuş ve Niang toplam 15 golde kaldılar.
         
Almeida forvette tek kaldı
        
Çoğu kez eleştirilmesine rağmen, Portekizli golcünün, yokluğunda yeri  doldurulamadı.
         
Siyah-beyazlı takıma 2010-2011 sezonun devre arasında gelen Almeida, bu  yarım sezon dışındaki iki sezonda toplamda 24 gole imza attı. Geçen sezon Spor  Toto Süper Lig'de 11 gol atan Portekizli futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 3 kez  gol sevinci yaşayarak sezonu 14 golle tamamladı.
         
Bu sezon formda bir görüntü ortaya koyan Hugo Almeida, Süper Lig'de 9 kez  rakip fileleri havalandırdı. Türkiye Kupası'nda da 1 gol atan siyah-beyazlı  oyuncu, şu ana dek 10 kez gol sevinci yaşadı. Almeida, bu iki sezonda resmi  karşılaşmalarda rakip filelere 24 gol bıraktı. Ancak Kardemir Karabükspor maçında  sakatlanan golcü oyuncu, bir süre daha takımını yalnız bırakacak.
         
Alternatifleri onun kadar atamadı
         
Beşiktaş'ta Almeida'nın alternatifleri olarak iki sezonda kadroda bulunan  futbolcular, Portekizli oyuncu kadar etkili olamadı.
         
Siyah-beyazlı takımın geçen sezonki kadrosunda forvet hattında görev  almak üzere Mustafa Pektemek, Edu ve Bebe yer aldı. Bu sezon Batuhan Karadeniz,  Sinan Kurumuş ve Niang'ı Almeida'nın yanına monte etmeye çalışan Beşiktaş, bu  futbolculardan beklediği katkıyı alamadı. AA
         
        
<< Önceki Haber Beşiktaş Almeida'yı arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER