Siz bu vatanın, milletin başına bela mısınız?

Kapatılan Furkan Vakfı'nın kurucu Başkanı Alparslan Kuytul, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün "Kıyamet de kopsa adalet yerini bulsun." sözlerine YouTube kanalında cevap verdi.

Siz bu vatanın, milletin başına bela mısınız?

SAMANYOLUHABER- İki yıla yakın Bolu Kapalı Cezaevi'nde tutuklu kalan Alparslan Kuytul, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün hâkimlere yönelik sarf ettiği "Talimatla karar vermeyin." sözleri inandırıcı bulmadığını söyledi.

Kuytul, YouTube kanalında şunları dile getirdi: “Yapılan bunca haksızlığa rağmen sen neredeydin bugüne kadar? Hapistekilerin hepsi size her gün beddua ediyor. Hapse girenlerin, hakkında işlem yaptıklarınızın hepsi size her gün küfrediyor. Yeni mi anladın? böyle söylüyorsun. Sen bakandın. Senin döneminde oldu. Türkiye’nin tarihine geçtin. Senin döneminde olan zulüm hiçbir bakanın döneminde olmadı. 'Ben ne yapayım mı?' diyorsun, 'Ben de istemezdim'. Öyle mi diyorsun? İstifa etseydin. Bu dönem tarihe böyle geçti, lanetli bir dönem. Sizin döneminize lanet olsun. Sizin şu 5-6 yıllık zulümlerinize lanet olsun. Siz bu vatanın, milletin başına bela mısınız?” 
<< Önceki Haber Siz bu vatanın, milletin başına bela mısınız? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER