Şenol Güneş: Israrlı bir şekilde kazanmak istiyoruz


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lokomotif Moskova karşısında yarın akşam oynayacakları mücadele öncesi ısrarlı bir şekilde kazanmak istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. maçında yarın akşam Lokomotif Moskova ile karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Grupta ilk yarıyı tamamladıklarını belirten Şenol Güneş, "Şimdi ikinci yarının ilk maçına çıkacağız. Puan olarak ikinciyiz. Şu andaki tabloya göre her şey elimizde. Yarınki oynayacağım maç bu anlamada çok önemli. Eğer kazanırsak avantajlı hale geçeceğiz. Kaybedersek tersi olabilir ama biz elimizden geleni yaparak kazanmak için oynayacağız. Eksik oyuncumuz yok. Umarım iyi oynayıp kazanırız. En zor dönem Lokomotif maçından sonra olacak. Çünkü hemen bir gün sonra Bursaspor maçına hazırlanacağız ve zaman çok kısıtlı. Rakip Lokomotif ile ilgili bir beklentimiz yok. Zaman zaman bekleriyle çıkmaya çalışsa da hücumda değişiklik yapmayacaklar. Savunmada eksikleri var. Oyun formatı aynı olan bir takım. Kendi liglerinde aldığı olumsuz sonuçlar ölçü değil. Onlara gol atmaya çalışacağız. Israrlı bir şekilde kazanmak istiyoruz." dedi.

SAVUNMA OYUNCULARININ İŞİ DAHA ZOR OLUYOR

Savunama oyuncularının performanslarının sorulması üzerine teknik direktör Şenol Güneş, "Miloseviç'ten genel olarak memnunum ama yakın markajda sıkıntıları olmuştu. Hem tecrübe hem de maç eksiği nedeniyle şu an performansı düşük olabilir. Aktif olarak Ersan daha iyi durumda. Rakibe daha yakın olurken hata oranı daha az oluyor. Savunma oyuncularının işi daha zor oluyor. Ersan'ın haricinde diğer hepsi yeni oyuncular. Oyun içinde mental olarak kim hazırsa onu oynatıyoruz. Kasımpaşa maçından sonra hazır hale geldik." diye konuştu.

Uzun bir süredir sakatlıkla mücadele eden ve takımla birlikte çalışmalara başlaması beklenen Veli'nin sorulmasına ise Güneş, "Veli'nin sağlık durumu iyiye gidiyor. Ben her futbolcuma sakatlık seni yoracaksa eğer hiç oynama diyorum. Ne zaman aramıza katılır henüz bilmiyorum. Kadromuzda olan her futbolcu bizim için vazgeçilmezdir." dedi.

Bu arada medyada çıkan 'Mustafa Pektemek devre arsında satılacak' şeklinde ki haberlere de değinen Şenol Güneş, "Mustafa Pektemek'i satma niyetim şu an yok. Kendisinde duygusal kırılmalar olmuyor değil." cevabını verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Israrlı bir şekilde kazanmak istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER