Mustafa Kamalak'tan AK Parti'ye suçlama

Saadet Partisi Lideri Mustafa Kamalak, AK Parti'ye suçlamada bulunup tepki gösterdi..

Mustafa Kamalak'tan AK Parti'ye suçlama


30 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken; siyasi partiler de belediye başkan adaylarını tanıtmaya devam ediyor. 

Ankara'da aday tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Bu seçimde sadece belediye başkanlarını seçmeyeceksiniz. Vereceğiniz her bir oyla Türkiye'nin hem yolunu, hem de yönünü belirleyeceksiniz." dedi.

Mustafa Kamalak'ın gündeminde yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları vardı. "Ortalık yolsuzluk iddiasından geçilmiyor. Ama bu tabloya rağmen seçim öncesi yine aynı oyun oynanıyor... Diyorlar ki operasyon var dış güçler var. AKP'ye karşı kumpas var. Sonra da ekliyorlar aman ha oyları bölmeyin. Yoksa şu gelir bu gelir." diye konuşan Kamalak, yolsuzluk dosyalarının darbe iddialarıyla kapatılmaya çalışıldığını söyledi. 

Başbakan Erdoğan'a yüklenen Saadet Partisi Lideri Kamalak, önemli bir uyarıda bulunup şunları söyledi: 

"Peki adama sormazlar mı? Ya 12 yıldır küresel güçlerle iş tutan sen değil misin?" Ne yazık ki yılda 3 defa ABD'ye gidip teminat alan sen değil misin? Şimdi de istiklal mücadelesinden bahsediyorlar... Düşman kim, kime karşı savaşacağız... Yoksa milleti birbirine mi kırdıracağız?" 

Orduya kumpas iddiaları da Kamalak'ın gündemindeydi. Mustafa Kamalak, "Şu an kumpastan bahsedenler dün milli görüşe kumpas kuranlardır." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından aday tanıtımına geçildi. Saadet Partisi'nin İstanbul adayı Selman Esmerer olurken; Ankara'da eski bakanlardan Ziyaettin Tokar yarışa girecek. İzmir'de ise Mehmet Ali Özüdoğru aday oldu.

<< Önceki Haber Mustafa Kamalak'tan AK Parti'ye suçlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER