Bahçeli'den Başbakan'a yeni lakap!

Partisinin grup toplantısında Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a, dikkat çeken bir şekilde hitap etti.

Bahçeli'den Başbakan'a yeni lakap!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Taksim-Gezi Parkı olaylarına da değinen Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a "Twitter Polisi" dedi.

İşte Bahçeli'nin o açıklamaları:

"Türkiye vahim meselerle yüzyüzedir. Milli iradeye duyulan alerjiler Başbakan hükümetiyle örtüşmüştür. Öğretmenleri azarlamış. Öğrencileri haşlamış. Twitter polisliğine soyunmuştur. Büyüklenmenin son aşaması budur. Örnek alınan, gıptayla bakılan bir ülke kıvamına geldiğimizin yalan olduğu ortaya çıkmıştır.

Demokrasiyi benimseyemeyen bir partinin artık sağlayacağı bir şey kalmamıştır. Saygısızca insanlarımızı ayrıştırma çabaları artık yetmiştir. İnanan inanmayan çekişmesi desteklenmiştir. Kavgalar nüksetmiştir. Baş örtüsü takan takmayan, üç çocuk yapan yapmayan, içki içen içmeyen konularının üzerine gitmiş. Tahrik kampanyaları sürmüştür.

Yakınlara akrabalara ihtisas gösterilmesi ortadadır. Adalete duyulan güvenin azalması, zorba kararlar tepkiyle karşılanmıştır. Elbet her şey bunlara sınırlı değildir. Sosyal ve ekonomik problemlerin artması, insanların umudunu kapatmıştır. İmajı sarsılan siyaset belirmiştir. Eski tarz klasik siyaset modelini kendine kılavuz yapmıştır. Tehlike bu kadar yakın ve görünürdür. Beka sorunlarını örtmeye çalışmaktadır. Sürekli kin aşılamıştır. Gezi Parkı bunun için alan oluşturmuştur. Hak arayan herkes tehditti Başbakan Erdoğan’a göre."
<< Önceki Haber Bahçeli'den Başbakan'a yeni lakap! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER