Özdilek: Öncelikli hedefimiz ligdeki konumumuzu sağlamlaştırmak


Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, öncelikli hedeflerinin ligdeki konumlarını sağlamlaştırmak olduğunu söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, 3. Lig takımlarından Etimesgut Belediyespor'a Türkiye Kupası 3. tur maçında 1-0 yenildi. Karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek açıklamalarda bulundu. Bu tür müsabakaların zor geçtiğini dile getiren Özdilek, "İlk defa suni çimde oynuyoruz. Bir çok forma şansı bulamayan arkadaşımızın son halini görme adına iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Oyunsal anlamda çok da fazla ortaya çıkan bir görüntü olmadı. Maçın başında haklı bir kırmızı kart vardı. Penaltı doğru. Ortada geçen müsabaka, rakip 1-0 kazandı. Geçen haftanın telafisi adına bu hafta Başakşehir'den muhakkak ki puan ya da puanlar almamız gerekiyor." dedi.

Bir basın mensubunun 'Sıkıntılı bir kadronuz var kupadan elenmek sizin adınıza avantaj oldu mu?' sorusuna Özdilek, "Bundan önceki dönemlerde de bu tür kupa maçlarıyla çok haşir neşir olan bir teknik adamım. Uzun vadede çok büyük sıkıntılar olabileceğini bilen birisiyim. Bizim lig itibariyle konumumuz çok da sağlıklı değil. İlk önce ligdeki konumumuzu biraz daha sağlamlaştırmak bizim önceliğimiz. Elimizdeki mevcut kadronun darlığı bugün itibariyle her iki kulvarda çok sağlıklı bir şekilde götürecek imkanlara sahip değil. Oynamayan arkadaşları oynatarak olabilirse evet dedik, her maçı kaybetmek insana üzüntü veriyor ama uzun vadeye bakıldığı zaman bizim için daha doğru bir karar oldu gibi görünüyor." cevabını verdi.

TANER ÖCAL: HEDEFİMİZ EN İYİ YERE GELMEK

Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal da, kupayı çok ciddiye aldıklarını belirterek, "Hedefimiz en iyi yere gelmek. Çalışmalarımız bu doğrultuda sürüyor. Doğru olanı, birlik ve beraberlik içerisinde yaymaya çalışıyoruz. Gençlerbirliği bizim göz ağrımızdır ve çok özel bir takımdır. Futbol oynadım antrenörlük yaptım Gençlerbirliği'nde. Bulunduğu durum çok kötü ama oradan kurtulacağına inanıyorum. Maça biz çok iyi hazırlandık ve çok ciddiye alıyoruz. Biz iddialıyız ve gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER