Özdilek: Başımızda başkan ve yönetim kurulları vardır, oturup konuşuruz


Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, görevine devam edip etmemesiyle ilgili, "Benlik bir problem yok ama tabii ki başımızda başkan ve yönetim kurumları vardır, onların kararlarına saygı duymak lazım. Böyle bir şey olursa da oturup konuşuruz." dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettikleri ve 1 - 0 yenildikleri Medicana Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Özdilek, bekledikleri bir senaryoyla karşılaştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Bu senaryoyu değiştirmek için ne yaptık derseniz, maçın değerlendirmesinde ilk 45 dakika çok güvensiz, çok pas hatası yapan, açıkçası rakip sahada çoğalamayan bir görüntümüz vardı. Gol atmak için rakip 18'e girmemiz gerekiyor. Maalesef biz öndeki oyuncularımızı orta saha oyuncularımızla çok konuşmamıza rağmen rakip 18'in içine sokamıyoruz, böyle bir sıkıntımız var. Buna rağmen ilk devre klasik hastalığımız olan duran toptan gol yedik. Bu da tabii doğal olarak bizi sıkıntıya soktu."

İkinci yarı oyuncu değişiklikleri ile oyuna biraz daha müdahil olduklarını kaydeden Özdilek, üretkenlik anlamında eksik kaldıklarını da ifade ederek, şöyle devam etti:

"Çok pozisyon üretemedik değil hiç pozisyon üretemedik. Böyle bir 90 dakika yaşadık. Bunun sıkıntılarını tabi ki kaybettiğimiz maçla daha da yukarı çıkardık. Görüntü itibari ile bir öz güvensizliğimiz var. Saha içinde sorumluluk almada ciddi sıkıntılarımız var. Bunları bireysel ve takım olarak konuşmamıza rağmen maalesef bir kademe yukarı çıkaramıyoruz. Oyuncuya o konuda biraz daha saha içinde öz güveniyle birlikte, lider ruhuyla birlikte istemesi biraz daha önemli. Maalesef bu konularda sıkıntılarımız var. Tabii maç öncesi düşündüğümüz senaryolar içinde en kötüsü oldu bu. En kötü senaryo beraberlik olmalı diye planlamıştık ama yine hastalığımız olan duran toptan gol yedik. Şu anda bakıldığı zaman alt takımlarla çok ciddi bir cenderenin içindeyiz ama tabii kafayı da öne eğmemek lazım."

"TAKIMIN ÇOK CİDDİ TAKVİYELERE İHTİYACI OLDUĞU AŞİKAR"

Süper Lig'de ilk yarının bitimine 2 hafta kaldığını, bunda da Fenerbahçe'ye gidip, Eskişehir'i konuk edeceklerini belirten Özdilek, devre arası transfer döneminde neler yapılacağının sorulmasına ise şöyle cevap verdi:

"Devre arasında bu takımın çok ciddi takviyelere ihtiyacı olduğu aşikar zaten. Bu takviyeler olursa bu takım yine doğru yolu bulacaktır diye düşünüyorum. Bugün itibari ile hem psikolojik olarak hem öz güven anlamında biraz daha geriye gittik."

Bir gazetecinin, 'Göreve devam edip etmemeniz ile ilgili bir problem var mı?' sorusuna Özdilek, "Benlik bir problem yok ama tabii ki başımızda başkan ve yönetim kurulları vardır, onların kararlarına saygı duymak lazım. Böyle bir şey olursa da oturup konuşuruz. Kolay bir süreç değil, bu süreci doğru ve sağlıklı atlatmak en büyük dileğim ama gelebilecek her türlü şeye hazırlıklıyız." diye cevap verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Özdilek: Başımızda başkan ve yönetim kurulları vardır,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER