Osmanlıspor'un zirve yürüyüşü sürüyor


Süper Lig'in yeni ekibi Osmanlıspor, sezon başında aldığı iyi sonuçlar sonrası adından sıkça söz ettirmeye başladı.

PTT 1. Lig'den Süper Lig'e yükselerek büyük bir başarıya imza atan Osmanlıspor, ligin ilk haftalarında aldığı iyi sonuçlar sonrası zirve yarışında yer aldı. Yeni sezona Mustafa Reşit Akçay yönetiminde mütevazi bir kadro ile başlayan mor sarılı ekip, ligin ilk 6 Haftasında sergilediği üstün performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ligin ilk karşılaşmasında kendisi gibi Süper Lig'e bu sezon yükselen Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak 2015-2016 sezonuna başlayan Osmanlıspor sonraki karşılaşmalarda üstün bir performans sergiledi. İlerleyen haftalarda oyun kalitesini yükselten Başkent ekibi özellikle Galatasaray'ı deplasmanda mağlup etmesi spor basınında şaşkınlığa neden oldu. Bu galibiyetin tesadüf olmadığını gösteren Osmanlıspor sonraki karşılaşmalarda da rakiplerine sahada büyük üstünlük kurdu. Son olarak kedi sahasında karşılaştığı şampiyonluk adaylarından Trabzonspor'u, müsabakanın ikinci 45 dakikasını 10 kişi oynamasına rağmen 3-1 mağlup etmeyi başardı. Aldığı başarılı sonuçlarla puan durumunda 3. sıraya kadar yükselen mor sarılılar bu hafta sonu ise Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak.

GENÇLERBİRLİĞİ DÜŞÜŞTE

Ankara'nın Süper Lig'deki bir diğer temsilcisi Gençlerbirliği ise yine taraftarlarını üzdü. Ligde henüz tek galibiyeti bulunan kırmızı siyahlılar Manisa'da karşılaştığı Akhisar Belediyespor'a 90+5. dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu.

Lig başında aldığı başarısız sonuçlardan sonra teknik direktör değişikliğine giden ekipte takımın başında üç maça çıkan Mehmet Özdilek de kötü gidişe dur diyemedi. Genç teknik adam Bursaspor ve Akhisar Belediyespor'a mağlup olurken Beşiktaş ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı. Son zamanlarda takımın kötü gidişinde hemen teknik direktör değişikliğine giden kulüp başkanı İlhan Cavcav'ın ise ilerleyen haftalarda Mehmet Özdilek ile ilgili nasıl bir karar vereceği ise merek konusu.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nda henüz bir galibiyet ve bir beraberlik ile topladığı 4 puanla 15. sırada yer alan Gençlerbirliği hafta sonunda kedi sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Osmanlıspor'un zirve yürüyüşü sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER