Metrobüs yolunda feci kaza!

Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil Merter'de metrobüs yoluna girdi. Otomobili olay yerinden kaldırmak için çalışmalar sürüyor. Metrobüs seferleri kontrollü olarak yapılıyor.

Metrobüs yolunda feci kaza!


Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil Merter'de metrobüs yoluna girdi. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı.



Kaza saat 17.45 sıralarında D-100 Karayolu Merter mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak metrobüs yoluna girdi.

Bariyerleri aşarak metrobüs yoluna giren otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. O sırada seyir halinde olan bir metrobüs sürücüsü ise manevra yaparak kazaya karışmaktan kıl payı kurtuldu.

Bariyerlere sürterek duran metrobüsteki yolculardan yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza nedeniyle seferler kontrollü olarak yapıldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri otomobil sürücüsü Muhsin Altun ile eşine ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Sürücü Altun, başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu kazanın meydana geldiğini belirtti. Kaza yapan aracın kaldırılmasının ardından seferler normale döndü.

DHA

<< Önceki Haber Metrobüs yolunda feci kaza! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER