Mehmet Özdilek: Final paslarında iyi değildik


Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Mersin İdmanyurdu karşısında iyi futbol sergilemelerine rağmen final paslarında başarılı olamadıklarını söyledi.

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 9. haftasından kendi sahasında ağırladığı Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantsında konuşan teknik direktörü Mehmet Özdilek, takımının oyunundan ve her geçen gün artan performanstan memnun olduğunu kaydetti.

Özdilek, 'İyi oynadığımızı düşünüyorum. 1-0 her zaman rakibi oyunda tutuyor. Bu tür maçlarda ikinci golü bulacaksın. Maç boyunca yaptığımız tek hata golle sonuçlandı. Çok pozisyon yakaladık ama final paslarında iyi değildik. İyi bir pas organizasyonuyla işi bitirebilirdik. Mersin İdmanyurdu futbol adına çok şey yapmadı. Galibiyeti, ilk devre kurtarabilirdik. Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor. Bugün oyun olarak, istek olarak, coşku olarak 3 puanı hak ettiğimize inanıyorum ama puan olarak bunun karşılığını alamadık. Oyuncularım her hafta üstüne koyarak ilerliyor. Milli takım arasına galibiyetle girmek istedik ama olmadı. Çok çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Mehmet Özdilek: Final paslarında iyi değildik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER