Mehmet Özdilek: Ankara derbisine yakışır, fairplay içinde bir müsabaka olsun

Mehmet Özdilek: Ankara derbisine yakışır, fairplay içinde bir müsabaka olsun

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Mehmet Özdilek, hafta sonu oynayacakları Osmanlıspor mücadelesinin Ankara derbisine yakışan, fair play çerçevesinde, hak edenin kazanacağı bir müsabaka olmasını diledi. Özdilek, "Ama tabi ki kazanan biz olmak istiyoruz." dedi.

Gençlerbirliği Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Mehmet Özdilek, hafta sonunda Osmanlıspor ile Ankara derbisinde karşılaşacaklarını söyledi. Özdilek, "Belki uzun yıllardır da bu havadan yoksun bir Ankara vardı. Dolayısıyla hafta sonu oynayacağımız müsabakada ciddi anlamada taraftarımıza ihtiyacımız var. Derbi havasını yaşatmak önemli." ifadelerini kullandı.

"BİREYSEL HATALARI BİRAZ DAHA ASGARİYE İNDİRMEMİZ GEREKİYOR"

Geçen hafta iki takımında oynadıkları maçı kaybettiğini hatırlatan Özdilek, "Bizim rakibe göre biraz daha ihtiyacımız var gibi gözüküyor. Hala bazı saha içindeki eksikliklerimizi, organizasyonlarımızı tam olarak giderdiğimizi söyleyemeyiz. Oyun içinde zaman zaman kopmalar oluyor. Bunu tolere etmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bireysel hataları biraz daha asgariye indirmemiz gerekiyor. Çünkü kaybettiğimiz birçok müsabakada çok basit hatalardan kaybediyoruz. Çok genç oyuncumuz var. Onların da biraz daha kendilerini yukarı taşımaları çok önemli. Kendi gelecekleri ve takımın gelecekleri açısından. Kolay bir maç olmayacak." diye konuştu.

Ankara'lı sporseverleri cumartesi günü muhakkak ki,19 Mayıs Stadı'na beklediklerini ve Osmanlıspor'un son haftalarda kaybeden takım görüntüsünde olmasının kendilerini aldatmaması gerektiğini kaydeden Özdilek, şöyle devam etti:

"İyi bir takımları var. Tecrübeli bir hocaları var. Puansal anlamda daha çok ihtiyacımız var. Rakibi yenerek aradaki puan farkını kapayıp aralara kendimizi atabileceğimiz bir müsabaka olacak. Kazanmak istiyorsak çok çalışmalıyız. Çok da çalışıyoruz. Kendimizi geliştirmemiz gereken birçok şeyin olduğu da aşikar. Zaman ve sabır gerektiriyor. Ankara'lı sporseverleri Cumartesi günü muhakkak ki,19 Mayıs Stadı'na bekliyoruz. En azından Ankara derbisine yakışır, fairplay çerçevesinde hak edenin kazanacağı bir müsabaka olur. Ama tabi ki kazanan biz olmak istiyoruz."

Öte yandan, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 9. haftasında Cumartesi günü Osmanlıspor ile karşılaşacak Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
CİHAN
<< Önceki Haber Mehmet Özdilek: Ankara derbisine yakışır, fairplay içinde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER