Keşke şoförü yerine arabasını milletvekili yapsaydı, en azından ..

Hayat pahalılığı ve zamlardan CHP’yi sorumlu tutan AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı CHP’lilerin hedefinde. CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Sayın Cumhurbaşkanı keşke şoförü yerine arabasını milletvekili yapsaydı. En azından konuşmazdı” sözleriyle tepki gösterdi. BOLD – ‘Yeliz’ lakaplı AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, Akit TV’de ekonomik kriz, hayat pahalılığı ve çok tartışılan zamları değerlendirdi.

Keşke şoförü yerine arabasını milletvekili yapsaydı, en azından ..

Zamlardan CHP’lileri sorumlu tutan Çamlı, “Bu zamların oluşmasında bizim bir dahlimiz yok. En büyük dahil CHP’de. Bugün olan doğalgaz, elektrik zamları tamamı bu zihniyetin ürünüdür. Çünkü onlar paramparça etti memleketi. Kumara verdiler. Ben şimdi kendi malımı ABD’nin dolarıyla almak zorunda kaldım bu nedenle yetiştiremiyorum” dedi.

Çamlı’nın bunları söylerken kahkaha atması da dikkat çekti.

CHP’LİLERDEN TEPKİ

Çamlı’nın videosunu paylaşan CHP’li Mehmet Bekaroğlu, ”Bu adam AKP milletvekili; biliyorsunuz değil mi? Yakında Merkez Bankası başkanlığına getirilirse şaşırmayın” ifadelerini kullandı.

En ilginç tepkilerden biri de CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan geldi. Görüntüleri paylaşan Özcan, “Sayın Cumhurbaşkanı keşke şoförü yerine arabasını milletvekili yapsaydı. En azından konuşmazdı” dedi.


<< Önceki Haber Keşke şoförü yerine arabasını milletvekili yapsaydı,... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER