Kartal zirveye tekrar kondu

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 2 - 1 yendi.

Kartal zirveye tekrar kondu

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye liderliği kaptıran Beşiktaş, Kayserispor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Sahanın yıldızı ise bir asist ve bir golle oynayan Jose Sosa oldu.

Sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz hafta kaptırdığı liderlik koltuğunu maç fazlasıyla geri aldı.


KAYSERİSPOR: Kayacan, Zeki, Mabiala, Mustafa, Ömer, Furkan, Oğulcan, Samba Sow, Biseswar, Deniz, Derley. 
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail, Necip, Atiba, Gökhan Töre, J. Sosa, Olcay, Gomez.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

STAT: Kadir Has
HAKEM: Bülent Yıldırım

Maçtan önemli dakikalar...

90' Bülent Yıldırım'ın son düdüğü ile karşılaşma Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğü ile sona eriyor. Bu sonuçla ligde puanını 32 yapan Beşiktaş, maç fazlası ile liderliğe yükselirken, Kayserispor 14 puanla 14. sırada kalıyor.

90' Karşılaşmanın sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor.

90' Kayserispor yarı alanının ilk metrelerinde Ömer Bayram'a arkadan sert müdahalede bulunan Mustafa Pektemek, sarı kart görüyor.

84' Beşiktaş, bu dakikada karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Olcay Şahan oyundan çıkarken yerine Mustafa Pektemek giriyor.

84' Kayserispor, karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Deniz Türüç'ün yerine Sinan Bakış'ı oyuna alarak kullanıyor.

73'  Kayserispor, karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Furkan Özçal'ın yerine Aiyegbeni Yakubu'yu oyuna alarak kullanıyor.

71' Beşiktaş, bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Mario Gomez'in yerine Cenk Tosun'u oyuna alarak kullanıyor.

63' Beşiktaş, bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Gökhan Töre oyundan çıkarken yerine Kerim Frei giriyor.

54' Kayserispor, bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını Oğulcan Çağlayan'ın yerine Diego Lopes'i oyuna alarak kullanıyor.

46' İkinci yarı Beşiktaşlı futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

45'  Bülent Yıldırım'ın düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğü ile sona eriyor.

41' GOOOLL!! Beşiktaş, Jose Sosa'nın attığı golle karşılaşmada tekrar öne geçiyor. Zeki Yavru'nun Gökhan Töre'ye yaptığı faulün ardından sol kanattan ceza sahası çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın çektiği şut kaleci Kayacan Erdoğan'ın müdahalesine rağmen ağlarla buluşuyor.

17'  
GOOOLL!! Kayserispor, Diego Biseswar'ın attığı golle skoru 1-1'e getiriyor. Sağ kanattan Ömer Bayram'ın kullandığı köşe vuruşunu Beşiktaş savunması uzaklaştırmak istiyor ancak top ceza sahası yayının hemen dışında bulunan Deniz Türüç'e geliyor. Deniz Türüç'ün gelişine çektiği şuta altıpas çizgisi üzerinde Diego Biseswar dokunuyor ve top yan direğe de çarpıp ağlarla buluşuyor.


15' Ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda Diego Biseswar, Luiz Rhodolfo'nun müdahalesi ile yerde kalıyor. Bu pozisyonda Luiz Rhodolfo, sarı kart görüyor.

12' 
GOOOLL!! Beşiktaş, Mario Gomez'in attığı golle 1-0 öne geçiyor.



8' Olcay Şahan'ın pası ile sol kanatta topla buluşan İsmail Köybaşı'nın ortasını Kayserispor savunması uzaklaştırıyor.

2'  Beşiktaş Sosa'yla hızlı çıkmaya çalıştı ancak yerde kaldı. Hakem faulü işaret etti.

1' Karşılaşma Kayserisporlu futbolcuların yaptığı santra vuruşu ile başlıyor.



Lig tv





<< Önceki Haber Kartal zirveye tekrar kondu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER