Hırsızlık zanlısı 6 kişi tutuklandı


İzmir'in Bornova ve Buca ilçelerinde evden hırsızlık vakalarına karıştığı tespit edilen altı kişi gözaltına alınarak tutuklandı. Ele geçirilen çalıntı malzemeler de sahiplerine teslim edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Konak ilçesindeki Bitpazarı'nda çanta içerisinde dizüstü bilgisayar satmaya çalışan F.K. (21), M.K. (28) ve A.K. (20) isimli şahısları yakaladı. Üst aramalarında, iki adet dizüstü bilgisayar ve bunlara ait aparatlar, kol saatleri, inci takı seti ve kapı kilit göbeği kırmakta kullanılan çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Bu malzemelerin, Bornova ilçesinde iki ikametten yapılan hırsızlıklarda çalınan malzemeler olduğu tespit edildi. Çalıntı malzemeler, sahiplerine teslim edildi. Zanlılar F.K., M.K. ve A.K. ise çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen diğer operasyonda, Buca ilçesinde durumundan şüphelenilen H.E. (24), M.I. (19) ve suça sürüklenen A.E. (17) isimli şahıslar yakalandı. Üst aramalarında altın ziynet eşyaları, fotoğraf makinesi ve kapı kilit göbeği kırmakta kullanılan çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Bu malzemelerin, üç ikametten yapılan hırsızlıklarda çalınanlar olduğu belirlendi ve sahiplerine teslim edildi. Zanlılar H.E., M.I., ve A.E., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. CİHAN
<< Önceki Haber Hırsızlık zanlısı 6 kişi tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER