Havayı kokluyor, fakat işin içinden çıkamıyor...

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AKP) medya havuzunda yer alan Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının akabinde yeni makale yayımlamadı.

SHABER3.COM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın "Ülkeme ve ümmete hizmet ettim.... At izi it izine karıştı... Cenabı Allah sonumuzu hayreylesin." ifadelerini taşıyan açıklaması sonrası yandaş cephede kafa karışıklığı var. 

Kimi Twitter'da Albayrak'a attığı destek mesajını silerken kimi de Erdoğan ve ailesi hakkında yazmaya cesaret edemediği için sessiz kalmayı tercih etti.

HER GÜN YAZAN AHMET HAKAN!

İstifayı haberleştiremeyen Hürriyet gazetesinin yayın yönetmeni Ahmet Hakan da skandalın patlamasının akabinde yeni makale kaleme almayı bıraktı.

Her gün makale yazan Hakan'ın konuya dair Twitter mesajı da bulunmuyor.

Albayrak'ın 8 Kasım'da Instagram hesabından yaptığı istifa açıklaması Hürriyet gazetesi başta olmak üzere yaygın ve hükûmete yakın medya kuruluşlarında haber yapılmadı. 

Hakan, 9 Kasım'da  "On maddede Kamala Harris’i yazdım: Kurgulasan olmaz" başlığıyla yayımlanan makalede Albayrak'ın istifasına değinmedi. 

9 Kasım'dan bu yana yeni makalesi yayımlanmadı.
<< Önceki Haber Havayı kokluyor, fakat işin içinden çıkamıyor... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER