Yandaş Akşam akıl almaz bir habere daha imzasını attı

Akşam gazetesinin Kobani eylemlerinin arkasında Cemaatin olduğunu iddia etmesi akıllara durgunluk verdi.

Yandaş Akşam akıl almaz bir habere daha imzasını attı

Bank Asya’nın Esenyurt Şubesi’nin yakılmadığını gören Akşam için böyle bir iddiada bulunmak yetmişti ancak Bank Asya şubelerinin diğer bölgelerde çıkan olaylarda yakıldığı ortaya çıktı.

Yandaş gazetelerin önemli isimlerinden Akşam gazetesi bugün akıl almaz bir habere imza attı. Gazete, İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde çıkan Kobani eylemlerinin arkasında cemaat olduğunu iddia etti. Bu sözde iddiasını da Esenyurt’ta eylemler sırasında yakılan Garanti Bankası’nın zarar gördüğü fotoğraf ile Bank Asya’nın Esenyurt Şubesi’nin zarar görmemiş fotoğrafını yayınlayarak destekledi. Ve manşetinden “İşte kaos ittifakı” diye Cemaate yönelik çirkin bir suçlama yöneltti.

BATMAN’DA BANK ASYA ŞUBESİ ATEŞE VERİLDİ

Bu gazeteye göre; Bank Asya’nın Esenyurt’taki Şubesi’nin eylemler sırasında zarar görmemiş olması Cemaat’in olayların arkasında olduğunu iddia etmeye yetmişti. Ancak Batman’daki Kobani eylemlerinde yakılan Bank Asya şubesi Akşam’ın bu iddiasını adeta boşa çıkardı. 7 Ekim günü Batman’da çıkan olaylarda Ziraat Bankası Belde Şubesi ateşe verilirken Bank Asya Şubesi’ne de giren göstericiler içerideki eşyaları dışarıya çıkarıp bankayı ateşe vermişti. Öte yandan Doğu ve Güneydoğu bölgesinden çıkan olaylarda Cemaate yakınlığı ile bilinen birçok dershane ve okuma salonları da yakılmış ve saldırıya uğramıştı.



AKŞAM ESENYURT’TAKİ BANK ASYA ŞUBESİ NEDEN YAKILMADI DİYE ÜZÜLDÜ MÜ?

Batman’daki bu gelişmeyi görmezden gelen Akşam gazetesinin bu haberi yaparken “Esenyurt’taki Bank Asya şubesinin neden yakılmadığını sormak için mi böyle bir habere imza attı?” sorusu akıllara geldi.

AKŞAM’DA AKIL ALMAZ İDDİA  

Akşam gazetesi Bank Asya şubesinin Esenyurt'ta yakılmadığı için “Olaylara katılanlar hangi bankaya, dükkana saldırılacağını önceden biliyordu. Bütün bankalara saldırıldı ama Bank Asya es geçildi. Bu tesadüf değil mi? Bu kişilere nerelere saldırılacağı önceden tembih edilmiş” iddiasında bulundu.


ROTAHABER
<< Önceki Haber Yandaş Akşam akıl almaz bir habere daha imzasını attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER