Ahmet Kurucan'dan Sabah'ın akıl almaz iftirasına yalanlama!

Sahipsiz medya bugün hezeyan dolu bir haber daha yayınlayarak Hizmet Camiasının siyasi bir oluşum içinde olduğunu ve bu oluşumun başına Ahmet Kurucan'ın geçirileceği iftirasında bulundu.

Ahmet Kurucan'dan Sabah'ın akıl almaz iftirasına yalanlama!

Sahipsiz havuz medyası yalan ve iftira dolu haberlerine tam gaz devam ediyor. Her gün onlarca hezeyan dolu ve mesnetsiz iftiralarıyla camiaya karşı yoğun bir kara propaganda içinde olan havuz medyası, bugün kendisine güldüren bir skandala daha imza attı. “Gülen’in ağlattığı Müslümanlar” isimli bir kara propaganda kitabını yayınlayan Selim Çoraklı'nın iddialarına yer veren Sabah gazetesi, Hizmet Camiası'nın bir parti hazırlığı içinde olduğu ve genel başkanının da Zaman gazetesi yazarı ilahiyatçı Ahmet Kurucan olacağı iftirasını attı.  

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Ahmet Kurucan söz konusu haberin tamamen yalandan ibaret olduğunu söyleyerek, Selim Çoraklı'yi sözde iddiasını ispata davet etti. 

İşte Ahmet Kurucan'ın o açıklaması; 

"Selim Çoraklı 28 Mart 2014 Sabah gazetesine verdiği röportajda benim hizmetin sözde yeni kuracağı partinin başkanı olacağımı söylemiştir.

Ciddiye almayı bile değer bulmadığım bu sözde iddiaya bir şey demesem kabullenmiş manası çıkacağı için diyorum ki,bu sözde iddia tek kelime ile yalan ve iftiradır. Yalan ve iftiranın isbatı olmaz ama yine de söylemiş olayım, Selim Çoraklı’yı bu yalan ve iftirasını ispata davet ediyorum, yoksa yalancı ve müfteridir. Bundan öte söz söylemeyi hem israf-ı zaman hem de israf-ı kelam sayarım. Kamuoyuna saygıyla duyururum. "

 
<< Önceki Haber Ahmet Kurucan'dan Sabah'ın akıl almaz iftirasına yalanlama! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER