Erdoğan'dan erken seçim açıklaması

Ankara-Niğde Otoyolu açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim süreciyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İlk seçimler 2023 yılında. 3 yıllık kesintisiz hizmet yılı bulunuyor" ifadelerini kullandı.

SHABER3.COM

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-Niğde Otoyolu açılışında, açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şu şekilde: 

O KÖPRÜYE BAHÇELİ'NİN ADI VERİLMEYECEK

1915 Çanakkale Köprüsü'nün her aşamasında orada bulunduk. 18 Mart 2022'de hedefimiz hizmete açmaktır. Kimi belediyelerin başlattığı devam etmediği projelere devam ediyoruz. Adana için sembol eser olan Seyhan Barajı'nın yanındaki köprüdür. Yüzde 47'lik tamamlanan köprünün kalan kısımlarını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız tamamlayacaktır. İnşasına Devlet Bahçeli ismiyle başlayan bu köprünün adını Sayın Bahçeli'nin isteğiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak belirledik. 


İLK SEÇİMLER 2023 YILINDA

İnşallah aynı anlayışla bu yola devam edeceğiz. İlk seçimler 2023 yılında. 3 yıllık kesintisiz hizmet yılı bulunuyor. Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Birliğimize beraberliğimize kardeşliğimize sahip çıktığımız müddetçe hiç kimse bu ülkeyi hedeflerine ulaşmaktan alı koyamaz. Dışarıdaki içerideki bozguncular birer birer deşifre oluyor. Nice tuzakla durduramadıkları Türkiye'yi rotasından çıkarmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır. "
<< Önceki Haber Erdoğan'dan erken seçim açıklaması Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER