Enginyurt'tan "Soylu Erdoğan'ı tehdit ediyor" iddiası

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşanan gerilimle ilgili konuşan Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Soylu'nun Erdoğan'ı tehdit ettiğini iddia etti.

SHABER3.COM

cumhuriyet.com.tr'de yer alan habere göre Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı ağır sözlerle hedef aldığı açıklamalarını değerlendirdi.

Tele1'de konuşan Enginyurt, Soylu'nun gündemi değiştirmek adına Ümit Özdağ'a bilerek hakaret ettiğini iddia ederek "Süleyman Soylu'nun suyu ısınmıştır. Bunları Sayın Cumhurbaşkanı'nın yanında elini güçlendirmek için yapıyor" diye konuştu.

Süleyman Soylu'nun sokaktan gelen ve siyaseti iyi bilen bir isim olduğunu söyleyen Enginyurt, "Soylu Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit ediyor, 'Beni atarsan bunun için attı derim' diyor, 'Ümit Özdağ'a kızdığım için attı derim' diyor" değerlendirmesinde bulundu.

Enginyurt, "Aslında ülkeyi gezmeye, halkı uyarmaya gerek yok. Soylu'yu her hafta bir programa çıkarsınlar zaten filmin sonunda AKP kendiliğinden bitecek. Çünkü bu dil topluma zarar veriyor. Soylu'nun dili kavga dilidir" dedi.
<< Önceki Haber Enginyurt'tan "Soylu Erdoğan'ı tehdit ediyor" iddiası Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER