Suudi prens ve ailesi Türkiye'ye yatırım için geliyor

Suudi Prens Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud, Türkiye’ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek.

Suudi prens ve ailesi Türkiye'ye yatırım için geliyor

Emlak Fuarı’na geliyor. Fuar,  ekonomiyi hareketlendirmekle kalmayacak, evsahipliği  yapacağı konferanslarla da sektöre katkı sağlayacak.

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer aldığı  “Emlak 2014 - Konut,İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı”, 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl Araplar’ın yoğun ilgi gösterdiği fuara,Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz el-Suud  yeğeni prens Ahmad Bandar Al-Sider’i göndermişti. Türkiye’ye olan ilgisinin ispatı olarak Suudi Kral Abdullaziz el-Suud bu yıl da oğlu Turki Bin Mohammed Bin Nasser Bin Abdulaziz Al-Saud’u, Türkiye’ye yatırım için CNR Emlak Fuarı’na yolluyor. 

Suudili Prens’in, konut projelerini yerinde inceledikten sonra kentin değişik noktalarına ziyaretlerde bulunacağı bildirildi. Üst düzey ilginin olduğu CNR Emlak Fuarı konut satışlarını artırmanın ve ekonomiyi hareketlendirmenin yanında sektöre vizyonkatma misyonunu da üstlenecek. CNR Holding kuruluşlarından Sine ve İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, iki gün boyunca önemli etkinliklere ev sahipliği yapacak. 

25 bin kişi tarafından ziyaret edilmesi beklenen fuarda düzenlenecek konferanslarda Türkiye’nin  otel piyasası ve gelişimi, Asyalı ve Avrupalı otellerin karşılaştırılması, konut projeleri finansmanı, kentsel dönüşüm ve gelişimi gibi  sektörün önemli konuları masaya yatırılacak. Akbank, Soyak Holding, Hilton gibi önemli firmaların yöneticileri tarafından verilecek konferanslara ilginin büyük olması bekleniyor.



<< Önceki Haber Suudi prens ve ailesi Türkiye'ye yatırım için geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER