Sunset Park: Kent park ile Akfen'in ortak projesi

Gayrimenkul sektörü içinde yer alan ve uzun süre yöneticilik yapan Sertaç Kıyıcı, bu kez kendi kurduğu şirketi Kentpark ile kentsel dönüşünde yer alıyor.

Sunset Park: Kent park ile Akfen'in ortak projesi

Sertaç Kıyıcı, kentsel dönüşüm projesi, Sunset Park’ı, İlyas Akbaş’ın sahibi olduğu Akfen şirketi ile ortaklaşa yürütüyor.

Gayrimenkul sektörü içinde yer alan ve uzun süre yöneticilik yapan Sertaç Kıyıcı, bu kez kendi kurduğu şirketi  Kentpark  ile kentsel dönüşünde yer alıyor. Sertaç Kıyıcı, kentsel dönüşüm projesi, Sunsetpark’ı, İlyas Akbaş’ın sahibi olduğu Akfen şirketi ile ortaklaşa yürütüyor.Kentpark şirketiYönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı ile  Boğaziçi Üniversitesi’nden arkadaşı  İlyas Akbaş’la  kentsel dönüm kapsamında yenileme projeleri  inşa ediyor.Gayrimenkul sektöründe daha önce Soyak Yapı Genel Müdürlüğü görevini de yürüten Sertaç Kıyıcı, kendi şirketini kurduktan sonra Leventlokasyonunda  villalar inşa ederek sektörde emin adımlarla büyüdü.

Kentsel dönüşüm çalışmaları  kapsamındaAkfen şirketiyle  ortak çalışan Kentparkşirketi; ilk ortak kentsel dönüşüm projeleri olan Sunsetpark’ıCaddebostan’da  hayata geçiriyor.Proje inşaatında4. Kata ulaştıklarını  kaydeden Kıyıcı, projeyi Temmuz 2015’te tamamlamayı planladıklarını dile getirdi.Akfen-Kentparkortaklığının Caddebostan’da  inşa ettiği  Sunset Park konut projesi,15 milyon lira yatırım bedeliyle  Bağdat Caddesi’nin sahil yönünde 15 katlı tek blok olarak yükseliyor.

Farklı daire tipi seçeneklerine sahip olan projede;1+1 dubleks, 3+1,  4+1 ve çatı dubleksi  olmak  üzere konut  alternatifleri mevcut. 35 bağımsız  birim  ve  3 adet dükkanın  bulunduğu proje, adalar manzarasına hakim ve Caddebostan Kültür Merkezi’nin arkasında bulunuyor.“Sunset Park Caddebostan” projesinde satılık konut  fiyatları,  615 bin TL ila  1 milyon 457 bin TL arasında değişen fiyatlardan yatırımcılara sunuluyor. Yatırımcılara yüzde 1 KDV avantajı  da sunan Sunset Park, konut büyüklükleri  brüt  70,5 ila 169 m2 arasında  farklılık gösteriyor.



<< Önceki Haber Sunset Park: Kent park ile Akfen'in ortak projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER