Sinpaş 40.yıl kampanyası: ev almanın tam zamanı

Sinpaş 40. Yılı nedeniyle bütün projelerinde düzenlediği ve çeşitli ödeme kolaylıkları içeren kampanyalar, Sinpaş satış ofislerinin dolup taşmasına telefonların ise kilitlemesine neden oldu.

Sinpaş 40.yıl kampanyası: ev almanın tam zamanı

Yatırımcılara, 40. yılında 40 yılın fırsatını sunan Sinpaş,  vade farksız 80 ay ödeme kolaylığı sunuyor.

Sinpaş 40. Yılı nedeniyle bütün projelerinde düzenlediği ve çeşitli ödeme kolaylıkları içeren kampanyalar, Sinpaş satış ofislerinin dolup taşmasına telefonların ise kilitlemesine neden oldu. Yatırımcılara, 40. yılında 40 yılın fırsatını sunan Sinpaş,  vade farksız 80 ay ödeme kolaylığı sunuyor.Türkiye için ev almanın tam zamanı sloganıyla bütün konut projelerinde kampanyalar başlatan Sinpaş,  yatırımcılardan  gördüğü yoğun ilgi nedeniyle, satış ofislerinde ek personel görevlendirdi.

Türkiye için ev alma zamanını başlatan Sinpaş, yatırımcılara hayallerindeki eve ara ödemesi, vade farksız 80 ay taksitle sahip olmayı sağlıyor.Sinpaş’ın Ankara’dayer Altınoran, İstanbul Sancaktepe’deki Köyceğiz, Liva ile AquaCity Denizli projelerine yönelik başlattığı kampanya büyük ilgi gördü. Genel olarak bütün  projeler için rekor arama alan Sinpaş Call Center ve proje satış ofisleri yatırımcılardan gelen taleplere yetişmek için merkez ofis çalışanlarından yardım aldı. 

Sinpaş’ın başlattığı kampanyalar kapsamında; Ankara Altınoran, İstanbul‘da Köyceğiz ve Liva projelerinden ulaşılabilir rakamlarla isteyen herkes evsahibi olacak. Kısa sürede hayalinizdeki evde yaşama fırsatı tanıyan Sinpaş, Liva projesinde yaşam başladı,Liva Turkuaz’da1.inci etap teslimleri tamamlandı, AnkaraAltınoran projesinde ise ilk teslimler Eylül ayında yapıldı.

SİNPAŞ KAMPANYALI ÖDEME PLANI :

0 peşin / 40 ay vade

%20 peşin / 50 ay vade

%30 peşin / 60 ay vade

%40 peşin / 70 ay vade

%50 peşin / 80 ay vade


<< Önceki Haber Sinpaş 40.yıl kampanyası: ev almanın tam zamanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER