Seha yapı Yasemin evleri 2. etap inşası başladı

Konya’nın Yazır bölgesinde konumlanan Yasemin Evleri projesinde 2. Etaba geçildi.

Seha yapı Yasemin evleri 2. etap inşası başladı

Seha Yapı tarafından inşa edilen proje, 80 daireden oluşuyor. Yasemin Evlerinde daire fiyatları, 189 bin 200 TL’den başlıyor.

Konya’nın Yazır bölgesinde konumlanan Yasemin Evleri projesinde 2. Etaba geçildi. Seha Yapı tarafından inşa edilen proje, 80 daireden oluşuyor. Yasemin Evlerinde daire fiyatları, 189 bin 200 TL’den başlıyor.Seha Yapı, 1. etabını Haziran ayında teslim ettiği Yasemin Evleri Projesi’nde 2. Etaba başladı. Konya’da ard arda hayata geçirdiği projelerle, en fazla konut üreten  şirket olan Seha Yapı, yine  Konya -Selçuklu Yazır bölgesinde konumlandırdığı  Yasemin Evleri, 8219 m²’lik alanda inşa ediliyor. Yasemin Evleri projesi, 2.  etap daireteslimlerinin  Eylül2015’te yapılması hedefleniyor.

Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamcı,projeyiher ailenin rahat edeceği ve ihtiyaç duyacağı tüm donatılarıyla planladıklarını söyledi. Konut projelerini hayata geçirirken, her yeni projeye bir öncekine göre, farklı detaylar eklemeye özen gösterdiklerini dile getirenLamcı, Yasemin Evleri projesinde sosyal donatı ve peyzajdüzenlemesine 25 bin m2  alan ayırdıklarını söyledi.Projenin  ayrıcalıkları ve sosyal donatıları arasında; mutfakta kiler,ankastreli  mutfak, güvenlik, spor alanları,  çocuk oyun alanları,rekreatif peyzaj ve  kapalı otopark mevcut.

<< Önceki Haber Seha yapı Yasemin evleri 2. etap inşası başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER