Sayfiye'den esnek ödeme kampanyası

Rönesans Konut tarafından inşa edilen Sayfiye projesi, yatırımcılara 4 ayrı ödeme kolaylığı sunuyor.

Sayfiye'den esnek ödeme kampanyası

Eylül ayında başlatılan esnek ödeme koşullarını içeren kampanya,  projeden ev almak isteyen yatırımcılara büyük kolaylık sağlıyor.

Rönesans Konut tarafından inşa edilen Sayfiye projesi, yatırımcılara 4 ayrı ödeme kolaylığı sunuyor. Eylül ayında başlatılan esnek ödeme koşullarını içeren kampanya,  projeden ev almak isteyen yatırımcılara büyük kolaylık sağlıyor.Sayfiye projesinde, Eylül ayında başlayan ve 4 ayrı ödeme seçeneğinden oluşan kampanya, yatırımcılardan gelen yoğun ilgi nedeniyledevam ediyor. Herkesin kendi bütçesi ve ödeme koşullarına uygun olan ödeme seçeneği ile  ev sahibi olabileceği proje, 14 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. 

8 bin 500 metrekaresi yeşil alandan oluşan Sayfiye Projesi doğanın içinde sakin ve huzurlu bir yaşam sunuyor. Sosyal donatı ve peyzaj düzenlemesine önem verilen projede,  bin 500 metrekare sosyal alan düzenlemesine ayrılmış durumda.Doğanın içinde konumlanan Sayfiye, yatırımcılarına ister  Aydos Ormanı’nda yürüyüş yapma , isterlerseAdalar manzarasıyla günün yorgunluğunu atma şansı sunuyor. Proje konumlandığı lokasyon nedeniyle,TEM-E5 bağlantı yolu, E-5 ve Kartal Metro istasyonunakolay ulaşım avantajı sunuyor.

Sayfiye Projesinde daire tip seçenekleri şöyle; bahçeli 1+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks, teraslı 2+1, teraslı 3+1  ile  1+1’den 3+1’e kadar 68 ile 186 m2 büyüklükte daire seçenekleri mevcut.Sayfiyeprojesi  dairelerinde;  10 m2 büyüklüğünde  geniş balkonlar ile  20 m2’den başlayıp 70 m2’ye kadar çeşitlilikte teraslar bulunuyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, Sayfiye Projesi’nde esnek  ödeme koşullarının  yatırımcılardan yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Ödeme planlarını oluştururken her bütçeye uygun gelebilecek düzenlemeler yaptıklarını  dile getiren  Işıl, kampanyada gördükleri ilgi nedeniyle süreyi uzattıklarını kaydetti.


<< Önceki Haber Sayfiye'den esnek ödeme kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER