Samet Amerika'da büyük ilgi gördü

SAMET, iki yılda bir gerçekleştirilen IWF-International WoodworkingFair’de büyük ilgi topladı.

Samet Amerika'da büyük ilgi gördü

SAMET; İtalya, Almanya ve son olarak Rusya’da açtığı showroomlarla yurtdışı atılımlarını sürdüren firmanın hedefi  Amerika  pazarı.

SAMET,Amerika’nın Atlanta kentinde gerçekleştirilen IWF-International WoodworkingFair’e damgasını vurdu. Defne Koz-MarcoSusani işbirliği ile tasarım ve inovasyonu buluşturan ürünler geliştiren SAMET, yurtdışı atılımına bütün hızıyla devam ediyor. SAMET, yurtdışı showroom yatırımlarına Amerika’da devam edeceğinin sinyallerini IWF-International WoodworkingFair 2014’teki gövde gösterisiyle gözler önüne sermiş oldu. 

Yurt dışı yatırımları ve inovatif ürünlerle büyümeye devam edeceklerini vurgulayan SAMET Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan: “Her geçen gün zorlaşan rekabet koşullarını; yurtdışı pazarlarına yatırım yaparak, hem teknolojisi hem de tasarımıyla mobilyalarda fark yaratan inovatif ürünler geliştirerek aşmayı hedefliyoruz.  Bir sonraki hedefimiz Amerika. Önümüzdeki iki yıl içinde Amerika’da da bir showroom açmayı hedefliyoruz. Bu vesileyle IWF-International WoodworkingFair 2014’e katıldık. Markamıza ve ürünlerimize gösterilen ilgiden son derece memnunuz” dedi. 

Ziyaretçilerini modern bir stantta ağırlayan SAMET; yeni nesil çekmece sistemleri SLIDEA, Ayarlanabilir Yavaşlatıcılı Menteşe IMPRO, INVO, FACE FRAME Menteşe sistemleri ve Defne Koz-MarcoSusani tasarımı, iki uluslararası ödüllü ELA Elastik Menteşe Kapağı ve yine Koz&Susani işbirliği il geliştirilen MONOLIFT & DUOLIFT Kalkar Kapak Sistemleri ile fuarda yoğun ilgi gördü.Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2013 listesinde 229. sırada yer alan ve 41. yılını kutlayan SAMET, günden güne uluslararası pazarlardaki başarılarını artırıyor. 


<< Önceki Haber Samet Amerika'da büyük ilgi gördü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER