Park Mozaik'in temeli atıldı

TEPE İnşaat VE MESA Mesken'in ortak projesi Park MOZAİK konutlarının temel atma töreni şirket yöneticileri, proje çalışanları ve arsa sahiplerinin katılımıyla yapıldı.

Park Mozaik'in temeli atıldı

Park MOZAİK projesinin yapıldığı arsanın sahipleri, proje çalışanları ve inşaat sektörünün seçkin isimleri de temel atma törenine iştirak etti.

Eskişehir yoluYaşamkent’teözlenen bir yaşam kalitesini Ankaralılarla buluşturacak olan Park MOZAİK'intemel atma törenine MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Genel Müdür Can Aynagöz ile TEPE İnşaat CEO’su BahadırGüngencive Genel Müdür Atila Kemal Oğuz ve her iki proje ortağı firmanın üst düzey yöneticileri  ve arsa sahipleri katıldı. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “Hem Çayyolu’nun hem de ortağımız Tepe İnşaat’ın potansiyeli sayesinde ParkMOZAİK’inçok güzel bir proje olacağına, bu çevreye çok şey katacağına ve de burada yaşayacak herkesin mutlu olacağına yürekten inanıyorum.” dedi.

TEPE İnşaat CEO’su Bahadır Güngencide “Şehre yakın, kendi içinde önemli bir kompleks barındıran bu proje için 45’er yıllık tecrübeyi içinde taşıyan çok güçlü bir kadro oluşturduk. Park MOZAİK için değil iki firmanın dostluğu ve gelecekteki yeni ortaklıklarının temelini atmanın mutluluğunu da yaşıyoruz.“ diye konuştu.Konuşmaların ardından proje Park MOZAİK’in temeli atıldı. Park MOZAİK’te 3’ü kule 10’u yatay olmak üzere toplam 13 blok ve 885 konut bulunuyor. Park MOZAİK, büyüklükleri 92 ile 240 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dairelerle farklı ihtiyaçlara göre seçenekler sunuyor. 

Toplam 75 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek olan Park MOZAİK,  tasarlanmış peyzaj ve her ihtiyacına hitap edecek sosyal mekanlar sunarak değerlendiriyor. Park MOZAİK’te,180 adet araçlık açık, 1.270 araçlık kapalı otopark bulunuyor.Park MOZAİK, geniş yeşil alanlar, büyük ve küçük süs havuzları, çocukların dilediğince oynayabileceği macera adası ve anfi tiyatro gibi imkanlar sunuyor. Park MOZAİK’te kule blokların altında, içinde fitness salonu, yaz aylarında açık havada güneşlenme keyfi sunan kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu ve sauna yer alan 2.000 metrekarelik bir sosyal tesisi bulunuyor. 


<< Önceki Haber Park Mozaik'in temeli atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER