Orjin Maslak ofis hayatına yeni bir yaklaşım

OrjinGroup tarafından, 190 milyon dolar yatırım bedeli ve üç yıllık inşa sürecinin ardından hizmete açılan Orjin Maslak projesi, teknolojisi, konforu, mimarisi ve ofis çalışanlarına sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratıyor.

Orjin Maslak ofis hayatına yeni bir yaklaşım

. Orjin Maslak, toplam  13 katta  36 bin m2’lik kiralanabilir alanıyla kaliteli hizmet sunuyor.

OrjinGrouptarafından, 190 milyon dolar yatırım bedeli  ve üç yıllık inşa sürecinin ardından hizmete açılan Orjin Maslak  projesi, teknolojisi, konforu, mimarisi ve ofis çalışanlarına sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratıyor. Orjin Maslak, toplam  13 katta  36 bin m2’lik kiralanabilir alanıyla kaliteli hizmet sunuyor. Aynı zamanda İstinye Park’ın yatırımcısı olanOrjinGrouptarafından inşa edilen  Orjin Maslak, Maslak bölgesinin merkezinde hizmete girdi.

İnşa aşamasından her yönü ile çevreye duyarlı  olarak planlanan ve  teknolojik  donanımla özellikle ofis dünyasına lüks ve konforu getiren Orjin Maslak ofis projesi,94 bin m2 alanda toplam 2 bin 500 çalışana hizmet sunacak. Projede yerini alan firmalar arasında; Paksoy Hukuk’un İstanbul ofisleri, Ernst&Young, ZurichSigorta  ileAIG Sigorta bulunuyor.

Proje, Maslak bölgesinde eksikliği  hissedilenkaliteli yeme içme üniteleri, aynı anda 500 kişilik hizmet veren  8  toplantı ve seminer  salonu, 900 m2’lik spor salonu ve 1100 araç kapasiteli otoparka sahip. LEED Gold Sertifikası kriterlerine göre, tasarlanan Orjin Maslak, çift cephe sistemiyle, gün ışığından en yüksek oranda yararlanacak. Projenin cephesinde bulunan bütün pencereler açılabilecek ve bina çalışanlarının  taze hava ihtiyacını karşılayacak.


<< Önceki Haber Orjin Maslak ofis hayatına yeni bir yaklaşım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER