Merkez Zekeriyaköy'de teslime 3 ay kaldı

Kilyos’a yakınlığıyla dikkat çeken MerkezZekeriyaköy projesinden ev almak şimdi çok daha kolay.

Merkez Zekeriyaköy'de teslime 3 ay kaldı

Merkez Zekeriyaköy’de, 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatıysa,  1 milyon 108 bin liradan başlıyor.

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de inşa edilen Merkez Zekeriyaköysakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. Kilyos’a tam 5 dakika uzaklıkta yer alan Merkez Zekeriyaköy, tertemiz havası ve yeşilin her tonunu barındıran doğasının yanı sıra merkezi konumuyla da ön plana çıkıyor. Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan Merkez Zekeriyaköy, yapımına başlanan üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e, Kuzey Marmara Otoyolu’na, Sarıyer - Çayırbaşı Tüneli’ne ve Hacıosman-Taksim Metrosu’na da kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyor. Merkez Zekeriyaköy, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika, Mecidiyeköy’e ise sadece 25 dakika mesafede bulunuyor.

Merkez Zekeriyaköy’ü konforlu, güvenli ve huzurlu bir yaşam arayanlar için inşa ettiklerini söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Üç ay sonra inşaatı bitirerek teslimlerine başlayacağımız projemizde çok özel koşullarla ev sahibi olunabiliyor. Uyguladığımız kampanya sayesinde sadece yüzde 5 ön ödeme yaparak, peşinatı teslime ötelemek mümkün. Bunun yanı sıra peşin ve banka kredili ödemelerde konut alıcısına fiyat avantajı sunuyoruz” dedi. 

Gür, projeden ev almak isteyenlere banka kredili ödemelerde, piyasa koşullarının altında oranlarla vade imkanı sunduklarını söyledi.Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor. Merkez Zekeriyaköy’de,140 metrekare büyüklüğünde balkon ve teraslarıyla ön plana çıkan 2+1 çatı dubleksi dairelerin yanı sıra 176 metrekare ile 200 metrekare büyüklüğünde 3+1 bahçe dubleksi daireler bulunuyor. Merkez Zekeriyaköy’de2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatıysa 1 milyon 108 bin liradan başlıyor.

Merkez Zekeriyaköy’de, kış aylarına özel kapalı Çocuk Oyun Odası ile birlikte açık alanda Oyun Parklarına, Çocuk Yüzme Havuzuna ve Meyve Bahçelerine yer verildi.  Merkez Zekeriyaköy’ün en büyük ayrıcalıklarından biri de, projenin sınır komşusu olan Göçmen'sRanch Binicilik Tesisleri. İstanbul’un pek çok bölgesinden at binme keyfini yaşamak isteyenlerin rağbet ettiği binicilik tesisinde, Merkez Zekeriyaköy’deyaşayan aileler çocuklarına at sevgisini aşılarken, binicilikle ilgilenen yetişkinler de at binme keyfini bir adım mesafede doyasıya yaşayabilecek.
 
MERKEZ  ZEKERİYAKÖY İLETİŞİM: 0 212 202 7 111         


<< Önceki Haber Merkez Zekeriyaköy'de teslime 3 ay kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER