Makyol Yaşam Beylikdüzü: yüzde yüz ev konsepti

Makyol Yaşam Beylikdüzü satışa çıktı. Beylikdüzü’nün merkezinde yer alan proje; ulaşım alternatifleri, her ihtiyaca uygun konut tipleri, sosyal tesisleri, şık restoran, cafe ve mağazaları buluşturan alışveriş ve yaşam merkezi sayesinde yatırımcılara “yüzde yüz ev” konsepti sunuyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü: yüzde yüz ev konsepti

Makyol İnşaat, gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü’nü satışa çıkardı. Uluslararası sektör değerlendirme raporu ENR’a  göreson 9 yılda 8 kez Dünyanın ilk 225 inşaat firması arasında yer alan Makyol İnşaat, yarım asırlık bilgi birikimi ve kalite anlayışını aktardığı  gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü ile ev sahibi olmak isteyenlere yüzde yüz ev konsepti sunuyor. İstanbul’un son yıllarda yerleşim amacıyla en çok tercih edilen ilçelerinden Beylikdüzü’ndeMakyol İnşaat’ın sahibi olduğu arsa üzerinde inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü, toplam 90 bin m2  inşaat alanında, 180 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. 

Proje geliştirme aşamasında Avrupa’daki gayrimenkul geliştirme trendlerinin yanı sıra, 2004 yılından bugüne kadar İstanbul’daki benzer ölçekli projeleri ve yatırımcıların kusursuz bir evden beklentileri incelenerek geliştirilen Makyol  YaşamBeylikdüzü’nde; her ihtiyaca yönelik 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe katlarından oluşan 464 adet daire ve 84 adet mağaza yer alıyor. Lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarla projeden konut sahibi olmak isteyenler, Makyol’un proje bitirme garantörlük sözleşmesi imzaladığı Türkiye’nin önde gelen beş bankasından 0,85 faiz oranına kadar, 120 aya kadar, dosya masrafsız kredi kullanabilecek ya da senetli satış imkanından yararlanabilecek.

Yaklaşık bir buçuk yıl önce proje geliştirme sürecine başlanan Makyol Yaşam Beylikdüzü, yüzde yüz ev konseptini, konum ve ulaşım imkanları, proje tasarımı, yatırımcı firmanın finansal gücü, güvenilirliği ve yatırım getirisi olarak dört ana başlıkta  topladı. Ev sahipleri Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde özledikleri mahalle yaşamını sunan, evin her metrekaresini değerlendirebilecekleri, geniş, ferah mekanlar ve yaşanabilir balkonlar içeren yüzde yüz verimli yaşam alanları tasarlandı. Makyol Yaşam Beylikdüzü; sosyal imkanları sayesinde de bulunduğu bölgeye değer katacak. Yurtdışında birçok büyük metropoldeki ‘’meydan’’ konseptine uygun olarak geliştirilen proje kapsamında modern bir alışveriş ve eğlence meydanı yer alıyor.

Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı  Alper Tüfekçişunları söyledi: “Oturum ve yatırım amaçlı değerlendirilebilecek Makyol Yaşam Beylikdüzü projemizin, tamamlandığında yatırımcılarına yaklaşık yüzde 35 oranında getiri sağlamasını bekliyoruz. Beylikdüzü’nün en değerli lokasyonunda, eksiksiz ve kusursuz bir proje bütünlüğüyle hayata geçirilen Makyol Yaşam Beylikdüzü yatırımcısına tüm beklentilerini karşılayacak  % 100 ev konsepti sunuyor.’’ İstanbul’un modern yüzü Beylikdüzü’ndeavantajlı konumuyla da dikkat çeken Makyol Yaşam; İstanbul’un en büyük 5 AVM’sinden birine, geliştirme çalışmaları devam eden Beylikdüzü – Bakırköy metrosuna ve BeylikdüzüMetrobüs durağına yürüme mesafesinde yer alıyor.




<< Önceki Haber Makyol Yaşam Beylikdüzü: yüzde yüz ev konsepti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER