Maksimum life %0 faizle ev sahibi yapıyor

Maksimum life projesi, yatırımcılara faizsiz 36 ay vade seçeneği ile taksit olanağı sunuluyor.

Maksimum life %0 faizle ev sahibi yapıyor

6 blokta toplam 160 dairenin yer aldığı Maksimum Life’ta 1+1’lerin fiyatları 66 bin TL’den, 2+1 dubleksler ise, 132 bin TL’den başlıyor.

BEZA İnşaat, Tuzla Orhanlı’da hayata geçirdiği Maksimum Life projesi ile İstanbul’da ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Teslimleri Aralık ayında gerçekleşecek projeden daire almak isteyenler, yarısını peşin ödeyip, kalan tutarı ise banka kredisine gerek kalmadan BEZA İnşaat bünyesinde faizsiz 36 ay vade seçeneği ile taksitlendirebiliyor.6 blokta toplam 160 dairenin yer aldığı Maksimum Life’ta 1+1’lerin fiyatları 66 bin TL’den, 2+1 dubleksler ise 132 bin TL’den başlıyor.

Maksimum Life, Anadolu Yakası’ndaki yeni İstanbul’un projeler bölgesinde yükseliyor. Yaşamın Aralık ayında başlayacağı proje, “%50’si peşin, kalanı 0 faiz ve 36 ay vade” seçeneği sayesinde küçük birikimle, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor. BEZA İnşaat’ın avantajlı ödeme kampanyası sayesinde daire bedelinin yarısını peşin verenler, diğer yarısını firma bünyesinde 3 yıla yayılan eşit taksitler halinde ödeyebiliyor. Maksimum Life’ta, 60 ve 70 m2 büyüklükte 1+1’ler ile 120 m2 genişliğinde 2+dubleks daireler bulunuyor.

Yüzme havuzu, kapalı otopark, AVM, süs havuzu, çocuk oyun alanı, spor merkezi ve toplantı salonu gibi sosyal donatılara sahip proje, lokasyon açısından oldukça özel bir konumda bulunuyor. Maksimum Life’ınetrafında; TEM Otoyolu, Okan, Sabancı, Süleyman Şah ve Gedik Üniversiteleri, lojistik merkezleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Sabiha Gökçen Havalimanı, Viaport AVM, İstanbul Park, Teknopark ile Havacılık Bakım Onarım ve Modifikasyon Merkezi (HABOM) yer alan alıyor. 

MAKSİMUM LİFE İLETİŞİM:  444 3 916 


<< Önceki Haber Maksimum life %0 faizle ev sahibi yapıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER