Lokum Evler'de yüzde 30 lansman indirimi

DKY İnşaat, Metropolist Yapı ile birlikte İstanbul Aydınlı’damasal gibi bir hayat sunmaya hazırlanıyor.

Lokum Evler'de yüzde 30 lansman indirimi

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı Kartal’da yer alan ofis projesi,MetrowinTower’dan sonra bu kez de Lokum Evler projesine imza atıyor. 

DKY inşaat ve Metropolist Yapı, Tuzla’da inşa edecekleri Lokum Evler Projesi satışa çıktı.DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Projemizde insanların doğaya dokunabilecekleri bir hayat sunuyoruz.  Lokum Evler projemizde mahalleli olma kültürünü ve nostaljik komşuluk ilişkilerini yeniden canlandırmak istedik ve doğayla iç içe sosyal peyzaj alanları oluşturduk, bu nedenle peyzajımızı da Sosyal Peyzaj olarak adlandırdık” dedi.Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar ise  “Daire planlarının  tamamında  fonksiyonel metrekareler kullanılarak yaşam kalitesini ön planda tuttuk .Yaşam alanlarını maksimum kullanıma  yönelik düzenledik ve modern yaşama ve aile konseptine uygunluğunu öncelik aldık” diye konuştu.

AİDATLAR DERT EDİLMEYECEK

Kira tutarındaki aidatların Lokum Evler’de olmayacağını vurgulayan Ali Dumankaya, “Lokum Evler Projesini aidat tutarlarını makul düzeyde tutma hedefiyle planladık. Projedeki peyzaj alanları bölgedeki iklimsel veriler, topoğrafya, seyir ve rüzgar unsurları gözetilerek tasarlandı. Aidat tutarlarını artıran su öğeleri yerine doğayla bütünleşen ve uyum sergilenen ağaç, bitki ve çiçeklerin kullanılmasıyla oluşturulan yürüyüş yolları, bisiklet parkurları ve seyir teraslarıyla zengin, sosyal bir peyzaj deneyimi sunarken aidatların da makul seviyelerde tutulmasını sağladık” dedi.

METREKARE FİYATLARI  1.998 TL 

Lokum evler projesinin park alanı dahil toplam 53 dönüm arazi üzerine kurulacağını belirten Ömer Derbazlar, “Fiyat açısından projenin ulaşılabilir  olmasını istedik. Her dairede balkon, bahçe katlarında ise daireye özel bahçe kullanımı bulunan  proje  farklı tiplerde  2+1 ve 3+1 toplam 722 adet daireden oluşacak. Metrekare fiyatları 1.998TL’den başlayacak.”  Dedi.

LANSMANA ÖZEL %30 İNDİRİM

Teslim tarihinin 2016 Aralık ayı olacağı ön görülen projede  Eylül sonuna kadar devam edecek lansman özel  indirimi  sayesinde;328 bin TL’den başlayan 2+1 daireler  %30’a varan indirim avantajıyla 237 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken; 430 bin TL’den başlayan 3+1 daireler %30’a varan indirim avantajıyla 310 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Firma bünyesinde 24 aya kadar 0 faizle vadelendirme imkanının yanı sıra %0,85 den başlayan oranlar ile  banka kredisi imkanı da sunuluyor.

Lansman dönemine özel %18 indirim avantajına ek olarak peşin ödemelerde yapılacak  %12 indirimden faydalanmak isteyenler projeye yönelik 2000 adet ön talep toplandı. Proje satışları Kartal Dumankaya Vizyon’da yer alan satış ofisinde devam edecek. Tuzla Sahiline 8, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 6,  alışveriş merkezlerine 14, üniversiteler bölgesine 12 dakika mesafede olacak projenin sosyal ve sportif alanlara yakınlığı da avantajlarından bir diğeri.


<< Önceki Haber Lokum Evler'de yüzde 30 lansman indirimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER