Livving zerafeti sonbahar sofralarını süslüyor

Sofistike ve sade tasarımları, doğal malzeme ve yüksek kalite işçilikle buluşturan Livving, yenilenen Berry koleksiyonuyla sonbaharın renklerini sofralarınıza taşıyor...

Livving zerafeti sonbahar sofralarını süslüyor

Berry koleksiyonunda yer alan peçetelerin ve amerikanservislerin nakışlanan desenleri ilhamını yine doğadan alıyor.

Livving markasının ilk ve en çok sevilen modeli Berry, bu sonbaharda yeni ürün grubuyla zenginleştirilerek sonbahar sofralarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Livving’in ilk koleksiyonlarından biri olan Berry sofra peçetelerinin kısa süre içinde markanın en çok tercih edilen ürünlerinden biri haline gelmesi, koleksiyonun genişletilmesini ve peçetelere kombin olarak amerikan servislerinin de üretilmesini gerekli kılmış.

Yurtdışından ithal edilen %100 keten kumaş üzerine, ilhamını doğadan alan, sade ve minimalist desenlerin kusursuz bir işçilikle nakışlanmasıyla hazırlanan Berry koleksiyonu, kent yaşamının hızlı temposunda, yalın bir estetik anlayışından ve sofistike inceliklerden ödün vermek istemeyenler için özgün seçenekler sunuyor. %100 keten kumaşın doğal tonları üzerine, bej nakışlarla çerçevelenmiş kırmızı berry desenleriyle tasarlanan peçete ve amerikan servisler, toprak renklerinin natürel sakinliğini sonbaharın vazgeçilmezi olan kızıl tonlarının dinamizmi ve enerjisiyle, mükemmel bir renk dengesi içerisinde sunuyor. 

Berry koleksiyonunun ve Livving markasının yaratıcısı Yeşim Midilli, ürünlerinde yüzyıldan beri ‘kaliteli kumaş’ kavramının en önemli karşılığı olan keten malzemeyi tercih etmesindeki nedenleri şu sözlerle açıklıyor: “Keten çok dayanıklı bir elyaf ve çok eski zamanlardan beri yüksek kaliteyi çağrıştırmış, hala da öyle kullanılıyor. Her şeyin fiyat/maliyet ilişkisi nedeniyle hızla sentetik ve yapay ürünlere dönüştüğü günümüzde, doğal ve kaliteli ürünlere yer vererek doğanın bir parçası olduğumuzu ve bunun hayatımızdaki önemini vurgulamak istiyorum.” 

Berry koleksiyonundaki peçete ve amerikan servisler, birbirlerini en iyi şekilde tamamladıkları gibi, aynı zamanda Livving’in ilhamını yine doğadan alan farklı desenlere sahip diğer koleksiyonlarıyla ve yine markanın en sade koleksiyonu olan Basic ürünleriyle rahatlıkla kombine edilebilecek esnekliğe sahip. Yeşim Midilli, öteden beri alışkın olduğu uluslararası yüksek kalite standartlarını Livving ürünlerinin imalatlarında da kullanıyor. Kolay temizlenebilme ve uzun ömürlülük özelliklerine sahip olan Berry koleksiyonu, Livving markasının tüm ürünlerinde olduğu gibi üretim aşamasında sıkı teknik kontrollerden, yıkama ve boya akma testlerinden geçiriliyor. 



<< Önceki Haber Livving zerafeti sonbahar sofralarını süslüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER