L'ist İstinye Suites örnek dairesi hazır

Lokasyonu ve ayrıcalıklı mimarisiyle boğazın en güzel manzarasına sahip olan L’istIstinyeSuites’teki sınırlı sayıdaki son etap daireleri, Bosphorus Real EstateFund (BREF) tarafından satışa sunuldu.

L'ist İstinye Suites örnek dairesi hazır

Son etap  daireleri için mimari ofis Autoban’ın oluşturduğu  örnek daireler ziyaretçileri karşılıyor.

Lokasyonu ve ayrıcalıklı mimarisiyle boğazın en güzel manzarasına sahip olan L’istIstinyeSuites’teki sınırlı sayıdaki son etap daireleri, BosphorusRealEstateFund (BREF) tarafından satışa sunuldu. Son etap  daireleriiçin mimari ofis Autoban’ın oluşturduğu  örnek daireler ziyaretçileri karşılıyor.

Boğaz’ın mükemmel  manzarasına hakim olan  ve  İstinye  lokasyonunda  konumlanan L'istIstinyeSuites, premium ailesinin son bireylerini bekliyor. L'istIstinyeSuites,yatırımcılara lüks ve konforu bir arada sunan projenin son etap  satışları için Autobantarafından hazırlanan örnek daire, projenin yatırımcılara sağladığı yaşam konforu hakkında ipucu veriyor.
Daha önce sayısız mimari ve iç mimari projeleri hayata geçiren tasarım ofisi Autoban, bu projenin örnek dairesini oluştururken, keyif ve lüksü  barındıran bir konsept  tasarlamış. 

Dairenin iç dizayn ve lüksü kadar kompleks olarak site donatıları ve çevresel düzenlemeye de özel gösterilen L’istIstinyeSuites  projesinde, site içinde kaliteli yaşam, kendine zaman ayırarak, kaliteli yaşamayı bilen ve tercih eden insan profili baz alınmış.L’istIstinyeSuites, son etaptaki sınırlı  daireler, örnek daire ayrıcalığı ile sahiplerini  bekliyor.





<< Önceki Haber L'ist İstinye Suites örnek dairesi hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER