Feryapı'dan Premier kampüs ofis

FerYapı’dan Türkiye’nin ilk kampüs ofis projesi. Metrekare fiyatı 2.800 USD’den başlayan Premier Kampüs Ofis’te,fiyat artırımı öncesi son dönem.Premier Kampüs Ofis’in teslim tarihi Aralık 2015.

Feryapı'dan Premier kampüs ofis

‘Kazandıran Kur Sistemi’,FerYapı tarafından geliştirilen Premier Kampüs Ofis projesinde uygulanmaya başladı. Bu sistemde, projeden ofis satın aldığınız günkü dolar kuru, tavan kur olarak belirlenmiş oluyor. Metrekare fiyatı 2.800 USD’den başlayan Premier Kampüs Ofis’te iş yaşamını farklı bir konsepte taşımak isteyenler, Premier Kampüs Ofis’te kazandıran kur sisteminde yararlanıyor. Üstelik Premier Kampüs Ofis’te fiyat artırımı öncesi son dönem.

Kampüs Ofis konsepti, FerYapı vizyonu ile Türkiye’de hayata geçiriliyor. Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google, Microsoft gibi dünyanın en değerli firmaların tercihi, çalışan ve iş verimliliği esasında tasarlanmış ofisler, geleceğin iş dünyasını da şekillendiriyor. Premier Kampüs Ofis, birleştirilebilir modüller sayesinde ister 40 metrekare ile 300 metrekare arasında küçük ofisler; 300 metrekareden başlayarak 800- 1.000 metrekareye varan orta boy ofislerden oluşuyor. Hatta modüler mimarisi sayesinde 20.000 metrekareye varan büyük boy ofisler de sağlayabiliyor.

Premier Kampüs Ofis’te, fiyatlar bölgedeki metrekare fiyatları temel alındığında da büyük bir avantaj sunmaktadır. Premier Kampüs Ofis’in teslim tarihi Aralık 2015.Türkiye’nin ilk ‘kampüs ofis’ olma özelliğini taşıyan proje, cep sineması ve seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi olanaklar sunuyor. 

FerYapı’nınÇelikler Limited Şirketi ile ortak hasılat paylaşımı metodu ile hayata geçirdiği projede büyüklükleri 25 ile 1500 metrekare arasında değişen mağaza, kafe ve restoranlara da yer veriliyor.  6 bin metrekarelik alana sahip Kampüs Meydan’da gurme restorandan kafelere, banka şubelerinden showroomlarakadar pek çok mağaza bir arada bulunuyor. Kampüs Bahçe’deise Canteen, Fit Stop, Break Room ve açık çalışma alanları gibi pek çok sosyal aktivite mekânı ofis yaşamını renklendiriyor.


<< Önceki Haber Feryapı'dan Premier kampüs ofis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER