Eva gayrimenkul değerleme Türkiye'nin en iyi firması

Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden sayılan EuropeanPropertyAwards’da Danışmanlık kategorisinde Eva Gayrimenkul Değerleme firması, Türkiye’nin en iyi firması ödülüne sahip oldu.

Eva gayrimenkul değerleme Türkiye'nin en iyi firması

Firma ödülünü Londra’da düzenlenen törenle aldı.

Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden sayılan EuropeanPropertyAwards’da  Danışmanlık kategorisinde Eva Gayrimenkul Değerleme firması, Türkiye’nin en  iyi firması ödülüne sahip oldu. Firma ödülünü Londra’da düzenlenen törenle aldı. Ödül töreni sonrasında bir değerlendirme yapanEva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin,  sektörde deneyimli uzman bir kadro ile yıllardır çalıştıklarına dikkat çekti. 

Yurtiçi ve yabancı yatırımcılara hizmet verdiklerine vurgu yapan Şahin, değerleme  sektöründe  firma olarak hazırladıkları,araştırma ve  raporların uluslararası alanda ödüllendirilmesinin kendilerini gururlandırdığını kaydetti. Böylesi başarıların ülke açısından da sektörde iyi olmanın önemli bir göstergesi olduğuna işaret eden Şahin, Eva Gayrimenkul Değerleme firması olarak  bugüne kadar 8 uluslararası ödülün sahibi olduklarını belirtti.


<< Önceki Haber Eva gayrimenkul değerleme Türkiye'nin en iyi firması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER